Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Modyfikacji 1.3.1 / 1.3.2 [AKTUALIZACJA]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xup

Ja aktualnie na wersji 1.3.2 lece na timber'ze, rei'z minimap, optifine'ie i toomanyitems. ModLoader to podstawa. Nie wiem dlaczego wam nie chodzi.

Opublikowano

Dodaj Mody:

More Wolves

Dl:

http://www.planetminecraft.com/mod/125-more-wolves-mod---a-wolf-for-every-biome-v10/

Fireworks

Dl:

http://forum.minecraftuser.jp/viewtopic.php?f=13&t=4959

Skanów Nie Daje Bo 1. To Nie Są Linki Bezpośrednie Do Downloadu 2. Możesz Sam Se Przezkanować

A I Podopisuj Wersje Modu Koło Owego Modu Bo Niektóre Są na 1.3.1 a niektóre 1.3.2 .

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

1/3 z tych modów nie działa na 1.3.2 i nie są dostępe do pobrania o_0

Dziś postaram się zaktualizować spis i podzielić na mody 1.3.1 / 1.3.2 oraz dodać najnowsze download'y. ;)

Opublikowano

@up przydałoby się ;) Ostatnia aktualizacja była ponad tydzień temu, przez ten czas zdążyło się pojawić sporo nowości na 1.3.2

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

Wars Mod - Wojny/Craftowane budynki/igrzyska i inne (1.3.2)

http://www.minecraftforum.net/topic/1420958-132-smp-v13-more-features-the-wars-mod/

Keep inventory on death - Nie tracimy itemów po śmierci (1.3.2)

http://www.minecraftforum.net/topic/871749-131keep-inventory-on-death-smp-compatibleopen-source/

Opublikowano

Proszę o pomoc wgrałem wszystkie mody do minecraft.jar oczywiście jako pierwszy modloader i ten audiomod czy jakoś tak i nie chce mi działać. Pomocy!!!!

Opublikowano

BR3ND chciałeś robić spis to się nim zajmuj, a jak masz tak byle jak robić ten spis to lepiej to oddaj komuś bo niektóre linki wgl nie działają a linków do downloadu nie ma.

Nie wiem jak ty to zamierzasz prowadzić ale lepiej żeby kto inny się tym zają bo tobie średnio wychodzi...

Pozdrawiam.

Opublikowano

BR3ND chciałeś robić spis to się nim zajmuj, a jak masz tak byle jak robić ten spis to lepiej to oddaj komuś bo niektóre linki wgl nie działają a linków do downloadu nie ma.

Nie wiem jak ty to zamierzasz prowadzić ale lepiej żeby kto inny się tym zają bo tobie średnio wychodzi...

Pozdrawiam.

Jeśli nie ma linku do download'u to jest w prezentacji. Nie będę wrzucał z adfly. Logiczne myślenie się kłania. Co do aktualizacji to wczoraj zrobiłem i zaktualizowałem wszystkie download'y do 50 modów i wypisałem które są na 1.3.1, a które na 1.3.2. Niestety niektórym na prawdę nie da się dogodzić...

Opublikowano
Jeśli nie ma linku do download'u to jest w prezentacji. Nie będę wrzucał z adfly. Logiczne myślenie się kłania. Co do aktualizacji to wczoraj zrobiłem i zaktualizowałem wszystkie download'y do 50 modów i wypisałem które są na 1.3.1, a które na 1.3.2. Niestety niektórym na prawdę nie da się dogodzić...

Mi chodziło o to żebyś zadbał o to żeby to ładniej wyglądało bo jak narazie to wygląda jak pół dupy zza krzaka...

Opublikowano

Witam !

Czy mogł byś dodać moda o nazwie "Crafting Table II (2) .

A jak jest to przepraszam, bo nie zauważyłem.

Z góry dzięki ! :)

Opublikowano

Mi chodziło o to żebyś zadbał o to żeby to ładniej wyglądało bo jak narazie to wygląda jak pół dupy zza krzaka...

Sorry, nie będę rzygał tęczą na ten spis, aby miał miliony kolorków. To ma być przejrzyste i czytelne, myślę, że właśnie takie jest bo nikt oprócz Ciebie się na to nie rzuca.

Witam !

Czy mogł byś dodać moda o nazwie "Crafting Table II (2) .

A jak jest to przepraszam, bo nie zauważyłem.

Z góry dzięki ! :)

Znasz modyfikacje których nie ma w spisie? Wrzuć link i opis pod tym tematem lub na PW.

Jakbyś chociaż wrzucił link do prezentacji, ponieważ osobiście nie znalazłem tego moda na wersje 1.3.1, 1.3.2.

Opublikowano

3Maj żeby nie było żę ja tylko pobieram to poszukałem troszeczke :P

TreeCapitator

http://www.youtube.c...&feature=relmfu

The Mining Mod

Bladez Mod

Jak znajde to jeszcze dam ^_^

Opis

TreeCapitator

Napewno dużo lepszy od timber moda i dla ludzi co dużo ścinają drzewka ponieważ ścina razem z liściami :D

The Mining Mod

Dodaje do gry nowe minerały...tzn Szmaragd, Kryształ, Rubin, Srebro oraz narzędzia z emeraldu, obsidianu, flintu i podanych minerałów, oraz zbroje ale tylko do 5 pierwszych

Bladez Mod

Dodaje do gry bronie: Battle Axe 3.5 Serca, Excalibur Załatwia EnderDragona na 8-9 razy ale ma mało użyć :(, SkullSplitter 4 Serca, Wand(Różdżka) Bije po 2 serca ale można ją ulepszyć na 1 lvl a ulepszenie będzie np Sharpnes IV itp...

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...