Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocic czy odpuscic?

DaarkOrbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam do was pytanie,niewiem czy mam bocic czy nie,sa summerboxy,chociaz i tak smieci z nich lecą,chodzi mi o to czy puscic dzisiaj boxybota czy nie? Bo na mapce sa wyswietlone summerboxy na calej mapie,kiedys kiedys jak jeszcze byl biobot wlasnie puscilem go w dzien kiedy byly chyba dynie i latal od 1 skrzyni na mapie do 2,tzn byly wszystkie pokazane na mapie i na nastepny tydzien ban/warn na 3 kontach :/.

Pomozcie

Opublikowano

Bo to był bio z tego co pamiętam nie był zbyt często aktualizowany. Boxy jest ale i tak moim zdaniem te summerboxy to tylko po to aby wyłapać boty.

A moim zdaniem takie eventy są co roku. Tak samo jak dynie, jajka czy prezenty.

A kontrole i tak robione są bez względu na to, czy są eventy, czy nie.

Lepiej już włącz te summerboxy, zawsze trochę uri więcej, a jak miałbyś dostać bana to i tak go dostaniesz...

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Z summerboxów, dropią eco, fajerwerki, rakietki za 500 kr, i inne duperele... ale zawsze to coś ustaw sobie bo potem będzie kłopot, jakie rakietki kupywać np jak bijesz alieny, nie masz już tych i eco. to nie wiesz co kupywać z dodatku na aut. kupywanie rakietek.

Opublikowano

o.O O.o co zapytanie , :)

DaarkOrbit włanczaj i sie niezastanawiaj oni mają tam taki burdel ze te skrypty im niedziałają

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

niechce zabardzo,niewiem kurde ;d,na poczatku gry wydalem troche kasy i wgl konto ma 3 lata,jaja bedą jak dostane warna albo bana,wiem ze juz bylem banowany,ale z 2 strony 10 czesci do epsilona mi brakuje i 30k uri do formacji,no ale kto nie boci ten nie ma nic wiec lata ale zeby wlaczyc zbieranie summerboxow nie mam odwagi ;d

Opublikowano

ja po 2 banach śmigam po mapkach jak młody cielaczek :D moje hobby boting uprawiam i nikt mi tego nie zabroni -.-

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...