Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Let's Play Metin2 PL Nasza Twierdza S4 By MrPiotrek122

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

tutaj macie link do playlisty z mojej serii " Let's Play Metin2 PL Nasza Twierdza S4 By MrPiotrek122 ". Seria jest od kwietnia a odcinki pojawiaja sie co tydzien w czwartek

http://www.youtube.com/playlist?list=PL027153584E30C22D&feature=addto

Zapraszam do ogladania i oceniania :)

Opublikowano

A kiedy następny film z tworzenia serwera, Piotrku? Co do twierdzy seria bardzo fajna, aż dziwne, ze masz tak mało widzów.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Fajne filmiki świetnej jakości itd... jednak teraz to tylko opłaca się robić let's play z minecrafta ;/ taka prawda.

Opublikowano

A kiedy następny film z tworzenia serwera, Piotrku? Co do twierdzy seria bardzo fajna, aż dziwne, ze masz tak mało widzów.

Powiem ci tak Metin jest bardzo slabym sposobem nabicia widzow. Maxymalny rekord ma chyba FuBu bo 30k widzow + potem to wiadomo Zwierz , Charliie ( Metin2 DE ) oni maja 10k + itd. Ja nie jestem osoba , ktora robi let's play z minecrafta zeby miec 3452342352 widzow i zarobic 12433534 $ z google adsense. Robie filmiki dla osob , ktore graja w metina i interesuje ich ta seria, a ci co mnie hejtuja to trudno.

Odcinki z tworzenia sa sa raz w tygodniu i pojawiaja sie we wtorki :).

btw. za okolo 3h pojawi sie nowy odcinek Naszej Twierdzy :)

Opublikowano

Powiem ci tak Metin jest bardzo slabym sposobem nabicia widzow. Maxymalny rekord ma chyba FuBu bo 30k widzow + potem to wiadomo Zwierz , Charliie ( Metin2 DE ) oni maja 10k + itd. Ja nie jestem osoba , ktora robi let's play z minecrafta zeby miec 3452342352 widzow i zarobic 12433534 $ z google adsense. Robie filmiki dla osob , ktore graja w metina i interesuje ich ta seria, a ci co mnie hejtuja to trudno.

Odcinki z tworzenia sa sa raz w tygodniu i pojawiaja sie we wtorki :).

btw. za okolo 3h pojawi sie nowy odcinek Naszej Twierdzy :)

To mi się podoba że nie rzucasz się na pieniądze z partnerstwa jak pies na kiełbasę .

Twoje odcinki, jak prowadzisz swojego mentala na szczyt, przyjemnie się ogląda, ja z mojej strony nie mam Ci nic do zarzucenia.

Oby tak dalej :)

Pjona . !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...