Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TradeCrafter's][1.3.1][Dedyk][FreeBulid][No-Premium][DziałkiAutomat] Start 21:30 Zapraszamy !

Ruchacz18+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem GódFGT Właściciel serwera. Nigdy Cię na serwerze nie widziałem i nie wiem dlaczego dodajesz opinie o nim. Jeżeli chcesz rozreklamować swój serwer wybrałeś zły post. Pozdrawiam. Bartek

Jasne kolego jasne... Wmawiaj ludziom więcej tych kłamstw. Skończ się podszywać i wymyśl swój nick.

Jeżeli admin wchodzi to tylko zapytać czy ktoś chce vipa?

Pozdro...

Opublikowano

Dlatego utworzyłeś to i kilkadziesiąt innych kont by pisać sobie opinie. Multikąta? Co to niby jest? Człowieku weź się ogarnij, zaraz zostanie sprawdzone Twoje IP.

Na serwerze się pod nikogo nie podszywasz? Oczywiście:

http://screenshooter.net/5236829/jxecpjc

Dowód. Dziękuje bardzo.

Między GodTGF a GódFGT jest różnica więc nie wiem o co tobie biega ale mam to gdzieś. Żagnam
Opublikowano

Mhm, to chodźbyś zamienił MinecraftBremu na Min3Bremu. Dodatkowo rujnujecie opinie, ponieważ ludzie wchodzą na ten serwer i piszą, czy to znów ta osoba co na tamtym badziewnym serwerze, przykro mi ale taka sytuacja się zdarzyła i to nie raz.

Opublikowano

Sprawdzono Twoje ip, wykryto ponad 50 multi kont, sprawa zgłoszona do administracja, bany się posypia. Dziękuje, tyle w temacie, nie radzę wchodzić na serwer ponieważ zostaniecie oszukani. :)

Opublikowano

Ciężko coś takiego nazwać serwerem.

StreightFord - dziękuje, kolejne Twoje multi SławoCrafcie, GodFGTu czy jak Ci tam? Jeżeli nie jesteś ta osobą która podszywa się pod mój nick, mogę Ci dać ss z zalogowanym premium na minecraft.net.

@GódFGT, StreighFord, Ruchacz +18, Kiwusek - multikonta, sprawa została zgłoszona do administracji, dziękuje.

Ehh Ray...

Ty myslisz ze jestem podrobka? ;D

Gratulacje wilkiego umyslu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...