Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TradeCrafter's][1.3.1][Dedyk][FreeBulid][No-Premium][DziałkiAutomat] Start 21:30 Zapraszamy !

Ruchacz18+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TradeCrafter's

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s14.mineserv.eu:54103

de2zjo.gifTyp Serwera

: FreeBulid

de2zjo.gifPotwory

: Tak

de2zjo.gifZwierzeta

de2zjo.gifPvP

: Nie

de2zjo.gifPremium

de2zjo.gifSloty

: 20 (Jeśli braknie to dokupimy)

de2zjo.gifBiala Lista

de2zjo.gifNether

de2zjo.gifStatus: Start 21:30 !

1337425569-U363900.png

AuthMe* PL -Rejestracja kont,

MorePhysic- Nowość w plikach serwerowych (nowa fizyka w minecraft),

Essentials PL - Podstawowe komendy,

ColoredSigns - kolorki na tabliczkach

FalseBook - Mosty,Windy,

CookieMonster PL -Kasa za zabicie potwora,

NoCheatPlus - plugin blokujący cheaty

PlayerStatusSigns - Pokazuje czy gracz jest obecnie online/offline

FigAdmin PL - nadawanie banów, kickanie,

MagicCarpet - Latający dywanik,

PermissionsEx - uprawnienia dla grup,

OpenINV- pozwala przejrzeć eq gracz,

TreeAssist* - Łatwiejsze ścinanie i auto odsadzanie drzew,

Timeismoney* PL- bankomat wypłacający kasę za czas gry,

Vanish* - Niewidzialność

WorldEdit- Edycja świata,

WorldGuard* - Zabezpieczenie świata,

SimpleRegionMarket PL - Automatyczna sprzedaż działek,

NoLagg - Odlagowywanie serwera,

ChatManager - plugin do chatu,

SetRankPEX - Zmiana rang w czasie gry poprzez chat lub konsole

Vault - odpowiada za poprawnego działania nektórych pluginów.

CrativeGates - Bramy do szybkiej teleportacji

Jobs - Prace

Rangi dostępne na serwerze:

Player

KidMod

Mod

V.i.p

Elite

Admin

Technik

Owner

Posiadamy własną stronę. TeamSpeek wkrótcę.

Serwer Wystartował !!!

Rekrutacja:Off

V.I.P

U nas na serwerze od jakiegoś czasu jest dostępny V.I.P

Można go otrzymać w 2 cenach:

- 5.76zł Lub Za 11.07 Zł

Co otrzymuje V.I.P Za 5.76zł

- 60 Diamentów

- 60 złota

- 60 szmaragdu

- 60 Żelaza

- 50 lvl expa

- 25.000.00$

- Ranga V.I.P

Komendy:

-back

-mc

-weather

Jak Kupić?

- Wysyłamy SmS o Treści: [email protected] Pod nr: 76068

Gdy Wyślemy sms'a wystarczy wysłać wiadomość na pw (tutaj na forum) lub na gg: 43716816 Lub w grze z nickiem

i datą wysłania sms. I po 5 Min. Administrator GodFGT wchodzi na serwer

i daje Ci Itemy.

Co otrzymuje V.I.P Za 11.07zł

-

200 Diamentów

- 200 złota

- 200 szmaragdu

- 200 Żelaza

- 50 lvl expa

- 200000.00$

-Ranga V.I.P

Komendy:

-back

-mc

-weather

Jak Kupić?

-

Gdy Wyślemy sms'a wystarczy wysłać wiadomość na pw (tutaj na forum) lub na gg: 43716816 Lub w grze z nickiem

i datą wysłania sms. I po 5 Min. Administrator GodFGT wchodzi na serwer

i daje Ci Itemy.

V.I.P JEST NA STAŁE !!!

Do administracji forum: Założyłem nowy temat ponieważ stary mi zamknęliście nawet przyczyny nie podaliście.

Opublikowano

Na serwer Nie opłaca się wchodzić Ponieważ Administracja jest nie miła i są wielkie LAGIIII!!!

Kolego. Coś Ci teraz powiem. Gdy pierwszy raz wszedłeś na serwer bardzo go chwaliłeś. Ale gdy się dowiedziałeś że rekrutacja jest off zaczęły się cyrki. Spam na gg , Spam w grze , Nawet mi chciałeś zapłacić aby być modem. Dziękuje za uwagę :)
Opublikowano

Sam serwer jest ok.

Pluginy i rangi skopiowane z paczki dostępnej na mpc.

Forum strasznie niedopracowane, na darmowym hostingu z masą reklam. Lepiej by było jakbyś te 2-3zł na miesiąc zainwestował w płatny nawet bez domeny np. xaa.pl

Opublikowano

Sam serwer jest ok.

Pluginy i rangi skopiowane z paczki dostępnej na mpc.

Forum strasznie niedopracowane, na darmowym hostingu z masą reklam. Lepiej by było jakbyś te 2-3zł na miesiąc zainwestował w płatny nawet bez domeny np. xaa.pl

Pluginy mamy od Glinczera. Forum robione na szybko , ale będzie nowe.
Opublikowano

@Ruchacz18+

Czemu jak chce się zarejestrować, to pisze na chacie że "Zostala przekroczona maksymalna liczba rejestracji na jednym koncie", mimo tego że nigdy na tym serwerze jeszcze nie grałem?

@EDIT

Problem rozwiązany :)

A serwer polecam

Moje Cuuuudo

77241972.png

Opublikowano

Dodaliśmy plugin: MobArena. Jednak szukamy nowego ponieważ gdy się wybiera klasy nie otrzymuje się itemów. Jakby ktoś z was widział plugin gdzieś mile widziany byłby link do niego :)

@Edit

Już wszystko pięknie działa :)

Opublikowano

Uwaga. Ktoś z was ok. 9:00 kupił vip u nas na serwerze za 23zł. Jednak ta osoba która kupiła vipa nie zgłosiła się. Jeżeli to jesteś ty wyślij mi na pw wiadomość zwrotna z sms.

Opublikowano

Na serwer zajrzę , wydaje się ciekawy . :)

A mam pytanie , czy jest na serwerze zabezpieczenie przeciw creeperom (czyli np . jak Ci w domku eksplodują to nic nie uszkadzają)?

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Hahahahah, leże z serwera. Panowie, może się tak ogarniecie? Może z łaski pan właściciel zmieni podszywkę mojego nicka w grze na swój? Nie wiem czemu tyle graczy tam siedzi, admin to zwykły oszusta. Próbuje na każdemu wyłudzić pieniądze z vipa, wiem o tym, bo prowadziłem z nim serwer w czerwcu, nawet sprzedawał serwer za 25 zł sms a potem odzyskiwał hasło i dalej kradł, najbardziej rozwaliła mnie moja podróbka. Nie polecam, administracja nie ma pojęcia o tej grze ani o pluginach, w dodatku ten hosting.

Opublikowano

Proszę was... Jak można takie serwery na mpc wklejać... Admin się podszywa bo nie umie swojego nicku wymyśleć, nic na serwerze prawie nie ma, zła atmosfera na serwerze itp. itd.

Nie dajcie się oszukać i wyjdźcie z tego serwera póki was jeszcze nie namówił na vipa.

Opublikowano

Panie Ray.

Jestem tam osobiście Administratorem.

Nikt tam nie namawia na Vipa tylko się pytamy czy ktoś jest chętny. :>

Nie wiem co sobie ubzdurałeś z tym nickiem, a nie tylko ty tylko też twoi koledzy, których namówiłeś aby to napisali, albo także twoje multikonta. :>

Serwer jest bardzo fajny, miła atmosfera.

Sam nigdy nie widziałem, żeby ktoś z załogi przeklinał, albo kogoś wyzywał.

Pozdrawiam.

StreightFord

Opublikowano

Proszę was... Jak można takie serwery na mpc wklejać... Admin się podszywa bo nie umie swojego nicku wymyśleć, nic na serwerze prawie nie ma, zła atmosfera na serwerze itp. itd.

Nie dajcie się oszukać i wyjdźcie z tego serwera póki was jeszcze nie namówił na vipa.

Witam. Jestem GódFGT Właściciel serwera. Nigdy Cię na serwerze nie widziałem i nie wiem dlaczego dodajesz opinie o nim. Jeżeli chcesz rozreklamować swój serwer wybrałeś zły post. Pozdrawiam. Bartek
Opublikowano

Hmm czemu takie negatywne opinie ?

Ciężko coś takiego nazwać serwerem.

StreightFord - dziękuje, kolejne Twoje multi SławoCrafcie, GodFGTu czy jak Ci tam? Jeżeli nie jesteś ta osobą która podszywa się pod mój nick, mogę Ci dać ss z zalogowanym premium na minecraft.net.

@GódFGT, StreighFord, Ruchacz +18, Kiwusek - multikonta, sprawa została zgłoszona do administracji, dziękuje.

Opublikowano

Hahahahah, leże z serwera. Panowie, może się tak ogarniecie? Może z łaski pan właściciel zmieni podszywkę mojego nicka w grze na swój? Nie wiem czemu tyle graczy tam siedzi, admin to zwykły oszusta. Próbuje na każdemu wyłudzić pieniądze z vipa, wiem o tym, bo prowadziłem z nim serwer w czerwcu, nawet sprzedawał serwer za 25 zł sms a potem odzyskiwał hasło i dalej kradł, najbardziej rozwaliła mnie moja podróbka. Nie polecam, administracja nie ma pojęcia o tej grze ani o pluginach, w dodatku ten hosting.

Witam. Nigdy Ciebie u nas na serwerze nie było. Nie wiem o jaki nick Ci chodzi. Mój nick to: GódFGT. Nie wiem o co Ci chodzi z tym hostingiem ale mineserv sprawuje się świetnie gdy dodali Craftbukkita 1.3.1. Gdybym nie znał się na tej grze i na pluginach serwera by nie było. Co noc dodaję Mobarene,Spleefy ITD. Pozdrawiam. Bartosz
Opublikowano

Człowieku, jesteś tak śmieszny, że aż żałosny. Wy sobie myślicie, że tworząc multikonta i zgadzając się z opinią wyżej + pisanie opini mając jeden post nikt się nie skapnie o tym, że to są żałosne multikonta a administracja podszywa się pod inne osoby? Skończ ściemniać w żywe oczy, jesteś oszustem i tyle.

Opublikowano

Ciężko coś takiego nazwać serwerem.

StreightFord - dziękuje, kolejne Twoje multi SławoCrafcie, GodFGTu czy jak Ci tam? Jeżeli nie jesteś ta osobą która podszywa się pod mój nick, mogę Ci dać ss z zalogowanym premium na minecraft.net.

Nie tworzymy multikąt ponieważ są zablokowane. Nikt się pod nikogo nie podszywa. Mnie Twoje screeny nie obchodzą możesz sobie dawać. Ja Ciebię 1 raz widzę. Konto Ruchacz18+ Czyli moje prawdziwe Mam zablokowane pisanie dlatego utworzyłem to. Pozdrawiam Bartek

Nie tworzymy multikąt ponieważ są zablokowane. Nikt się pod nikogo nie podszywa. Mnie Twoje screeny nie obchodzą możesz sobie dawać. Ja Ciebię 1 raz widzę. Konto Ruchacz18+ Czyli moje prawdziwe Mam zablokowane pisanie dlatego utworzyłem to. Ja kończę z tobą dyskusje bo ona nie ma sensu. Dowidzenia.Pozdrawiam Bartek

Opublikowano

Dlatego utworzyłeś to i kilkadziesiąt innych kont by pisać sobie opinie. Multikąta? Co to niby jest? Człowieku weź się ogarnij, zaraz zostanie sprawdzone Twoje IP.

Na serwerze się pod nikogo nie podszywasz? Oczywiście:

http://screenshooter.net/5236829/jxecpjc

Dowód. Dziękuje bardzo.

Opublikowano

Autor tematu jest zwykłym oszustem, w swoim czasie wysterował sporo osób na vipach, po czym sprzedał serwer za psi grosz. Na dodatek pozostają mulitkonta na mpc, krętactwa ekipą i żenujący serwer mineserv, który jest praktycznie niegrywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...