Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 zarobek i sprzedaż

Fernos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję kasy. Kiedyś grałem w metina i sprzedawałem yangi na allegro. Były z tego jako takie pieniądze. Używałem wtedy easy metin2 do expienia a potem używałem wbudowanego fisch bota do zarabiania kaski. Mam więc prośbę. Potrzebuję kilka info.

1. Na jakim serwerze najlepiej sprzedawać yangi-na którym najwięcej zarobie.

2.Link do działającego exp bota, fisch bota itp.

3. Instrukcje jak te hacki zainstalować i używać.

4. Czy taki proceder nadal przynosił by zyski (ewentualnie jak duże?)

5,Podpunkty 2i3 najlepiej z tego forum.

Wiem że trochę dużo ale mam limit plusików przez kilka dni. Na 100% się odwdzięczę.

Ps. Dla ciekawskich. Potrzebuję 70 zł na wyjazd. Mam złamaną rękę więc mam dużo czasu ale nie mogę znaleźć pracy sezonowej. (próbowałem zbierać truskawki ale robić to z szyną na prawej ręce- mierny pomysł) Buxy to według mnie starta czasu

Ps2. Mój komputer uciągnie mniej więcej 4-6 clientów na raz. Zostawiał bym 5 kont na FB na noc. Sądzę że dużo yang bym wyciągał....

Opublikowano

Dokładnie , a fisbota to chyba ściągniesz z metin2mod.tk ale nie jestem pewien bo nie używam

fish jest w bobie

Opublikowano

a czemu tylko 2 fisch boty? A co do solara to widziałem już dwie osoby sprzedające yangi na tym serwerze. Cenowo ich przebiję ale czy na pewno uda mi się przed nich wstrzelić? Może ktoś dać link do instrukcji jak instalować te hacki?

Opublikowano

a czemu tylko 2 fisch boty? A co do solara

to widziałem już dwie osoby sprzedające yangi na tym serwerze. Cenowo ich przebiję ale czy na pewno uda mi się przed nich wstrzelić? Może ktoś dać link do instrukcji jak instalować te hacki?

Dlatego tylko 2 bo dalej trzeba dokupic tu masz strone hacka m2bob.eu, a hacka wypakowujesz na pulpit rejestrujesz sie, odnajdujesz jak juz zalaczysz hacka plik metin2client.bin i bocisz

Opublikowano

Jeszcze jedno. Na jakim serwerze poza solarem mogę zarabiać na sprzedaży yang. Jest to ostateczne pytanie. Osoba która najlepiej się wywie i najlepiej to przedstawi dostanie kilka like. (jeżeli handlowanie likami jest niedozwolone to przepraszam)

Opublikowano

Jeszcze jedno. Na jakim serwerze poza solarem mogę zarabiać na sprzedaży yang. Jest to ostateczne pytanie. Osoba która najlepiej się wywie i najlepiej to przedstawi dostanie kilka like. (jeżeli handlowanie likami jest niedozwolone to przepraszam)

hymmm... pomyślmy na s25 powinieneś dużo zarobić, na s20 też

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...