Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gold w nizszej cenie

DyM3K86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Czy ktoś wie na jakiej stronie można nabyć taniej Gold?

Na allegro sprzedają czołg Lowe za 117zł 5500gold za 55zł itp. Osobiście znalazłem stronke mmodo.com na której można kupic Lowe za 96zł ale czekam już 4dzień... kupowałem tam kase do innych gier i czasami mają problemy ale może ktoś zna inne strony gdzie idzie wyrwać to taniej. Pozdrawiam

Opublikowano

Wargaming nie wspiera innych stron, które sprzedają złoto i inne rzeczy taniej. Jest to po prostu oszustwo, nie kupisz nigdzie taniej złota, na pewno nie kupisz w 100% pewnie.

Jak chcesz, to zobacz na allegro jakąś przecenę o 10zł, albo coś, pamiętaj, że szukaj aukcji, która ma dowód na posiadanie tego złota.

P.S Nie kupuj prezentów, ponieważ prezent można wycofa, a tobie zablokują konto dopóki im nie oddasz pieniędzy.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Jakiś czas temu pojawiła się stronka, gdzie gold był o 50% taniej i chwilę później wargaming napisał na forum, że jest to oszustwo. Na Twoim miejscu lepiej bym nie ryzykował i już zapłacił normalną sumkę.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jakiś czas temu pojawiła się stronka, gdzie gold był o 50% taniej i chwilę później wargaming napisał na forum, że jest to oszustwo. Na Twoim miejscu lepiej bym nie ryzykował i już zapłacił normalną sumkę.

Nie do końca masz pewnosc czy to oszustwo. Każdy dba o swój biznes , tyle.

Opublikowano

Za 30zl masz:

2000złota

7 dni premium

Czołg T2 LT

i teraz jest promocja na to bo za 30 zl zawsze bylo

1000zlota i 3 dni premium

Opublikowano

Tych pudełek nie ma w sklepach ;)

Pudełko WoT daje

Za 30 zł:

1000 złota

3 Dni Premium

Czołg M22 Locust (jeśli masz już ten czołg za niego dostajesz 900 złota)

Miejsce w garażu

25 000 kredytów

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Tych pudełek nie ma w sklepach ;)

Pudełko WoT daje

Za 30 zł:

1000 złota

3 Dni Premium

Czołg M22 Locust (jeśli masz już ten czołg za niego dostajesz 900 złota)

Miejsce w garażu

25 000 kredytów

Te pudło daje teraz wiecej bo jest promocja:

2000 złota

7 dni premium

T2 LT

50 000 kredytow

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie wiem. Ale juz trwa jakies 1,5 miesiaca. W media markt i media ekspert mozna to kupic. U mnie akurat w tych sklepach nie ma.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Craftingers

Co ty tak cały czas gadasz o tym allegro że ot oszustwo, ja już pół roku mam Lowa kupionego i jakoś nie wycofał mi opłaty... Czemu człowiek mający 3000/3001 pozytywów miałby być oszustem?

76561198018588473.png
Opublikowano

Te z allegro co sa tansze to sa kradzione karty za pomoca ktorych oni kupuje golda puzniej wlasciciel karty jak zobaczy wplate ta ja anuleje i ty musisz zaplacic za tego golda wartosc ze strony WOTA.

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Ciemnota ludzka nie zna granic. Sam jesteś kradziona karta haha!

Sam handlowałem na allegro goldem, czołgami i nie są to nielegalne rzeczy. Teraz juz nie sprzedaję bo nie mam czasu na to ;/ Jak ktoś chce sposób pisać na priv. moze się dogadamy ;)

Opublikowano

Morony napisalem ze TE CO SA TANSZE! i chodzilo mi oto ze tansze o min 30zl i tylko kradzione sa i nie wmawiac mi tu ze to normalne sa bo wiem swoje

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Najwyżej to ty możesz być kradziony -_-

Nie nasza wina że zrobili cię w ch**a. Ja kupuje gold na allegro i jestem zadowolony :)

Opublikowano

z tego co wiem to są firmy w których można zarobić jakier virtual points a potem wymienic je np na talony do WoT. bywają kolesie na allegro ktorzy idk jakies proxyfiery maja itp nabijaja ich w cholere, pkt nie moga przelozyc na gotowke wiec opychaja talony do wota w nizszej cenie - to jest jeden ze sposobów i jak widać niekoniecznie kradziona karta bo jak dziennie ktos sprzedaje 100paczek po 5,5k golda to powodzenia w poszukiwaniu takiej karty gdzie co 30min przelew idzie i wlasciciel o tym nie wie a do tego musi byc ladnie bogata w hajs ta karta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...