Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czemu Nie ma na jakim Serwerze grać (Nowym)?

CS Is GooD xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Nie wierze Albo Startują te nowe serwery i padają albo nie działają stronki

Na starych nie chce mi się grać ponieważ nie ma właściwie szansy na topkę a więc po co mam nocki siedzić aby nadrabiać?

Wogule prawie 70% serwerów w te wakacje nie startuje? Nie wiem dlaczego...

Opublikowano

@UP

Tak ale jak są działające to conajmniej miesiąc mają...

A ja czekam już prawie miesiąc...

I lipa nieźła jest...

i drażni mnie to bardzo.. i na następne czekać...

Opublikowano

Nie mozna pograc bo Ci co maja inne serwy i sa kasiasci placa lub sami atakujaz dedykow serwery i wez tu zrob serwa jak dobrze nie wystartujesz a pojdzie na Ciebie DDoS z 5 dedykow.

Opublikowano

Albo serwer fajny ale główny Admin tylko kasę z is ciągnie a serwerem w ogóle się nie zajmuje i weź tu graj...

Opublikowano

Wszystko opiera się na zabezpieczeniach (głównie) i administracji, a teraz niestety serwery nie chcą wydawać zbyt dużych pieniędzy na zabezpieczania (z wyższej półki) co powoduje, że serwery są atakowanie i startują z bugami lub w ogóle nie startują.

Opublikowano

Nie można pograć na żadnym nowym, bo wszystko te starsze serwery DDoSują, a admini się poddają albo nie dają sobie z tym rady..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Bo w Polsce ludzie liczy się kasa. Wszyscy są pazerni.

Nie liczcie na żaden cud. W wakacje na pewno żaden serwer nie wystartuje ze słabymi zabezpieczeniami. Wiadomo na lepsze nie ma pieniędzy- bo to Polska.

Jedyne sensowne wyjście z tego to pograć na pl'u bądź na serwerze zagranicznym.

Czemu?

Ludzie nie tylko ja czekam już ponad miesiąc na jakiś dobry serwer, godny mojej uwagi. A wakacje lecą tiku tiku...

Połowa, ba nawet większa połowa a serwera jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Popieram nie było w te wakacje chyba żadnego jakiegoś przełomu w prywatnych serwerach który ruszył bez szwanku , tylko draenor wystartował tak jak powinien a reszta gasła po 2-3 dniach nie które po godzinie , połowa to fake , a reszta wg. nie potrafiła wystartować .

Opublikowano

wiekszosc serwerow nie wypala dlaczego?administracja stawia serwer ktory ma duzo bugow pada po godzinie.nie zalezy administracji na ilosci graczy ludzi na serwerze tylko na tym aby zarobic dlatego tak jest.

Opublikowano

@Up Ja nigdy nie grałem dla topki (byłem top1 przez krótki czas po otwarciu NevrasTa może kilka godzin, tylko nigdy więcej ) ale znacznie przyjemniej Mi się gra gdy mam jeszcze szanse jako jeden z niewielu mieć stalke np. albo po prostu móc expić "równomiernie' z innymi. Np. czerpie znacznie większą przyjemność przez rywalizację niż jak wbijam na serwa gdzie są już max lv i tylko expie i expie.

lew4.png

Opublikowano

Pan up ma racje. A co do tematu to straszna lipa, ze nie umieja teraz porzadnego serwera postawic:(. Mam nadzieje ze wyjdzie cos godnego uwagi, do konca sierpnia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up widocznie w Azathii było to coś czego ludzie szukają w serwerach medium. Np. Ja nie przepadam gdy mam gotowe skille, a jeszcze gorzej jak jest wszystko u handlarzy. Wolę po prostu mieć to 10KU i wbić sobie na G i powoli wbijać sobie P Duchowymi.

A co masz na myśli przez swoje ostatnie zdanie, hm..?

lew4.png

Opublikowano

Czas i chęci na co? Jak ktoś gra 5lat to mu się nie chce znowu wbijać tych początkowych lvl`i, a te matoły jeszcze same hardy stawiają, a ścierwa jeszcze ich DDoS`ują choć, że sami zarabiają na kopiowanych/kradzionych(jak kto woli) plikach.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...