Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reklamacja Xina ?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Jeśli Twitch był twoim pierwszym odsprzedanym championem. Masz możliwość jednorazowego sprzedania do 3 postaci, tak więc po sprzedaniu Xin'a będziesz mógł sprzedać jeszcze jedną postać. Chyba, że coś się zmieniło i o tym nie wiem.

7m9a.png

Opublikowano

UP

On nie chce skorzystać z oddania 3 postaci tylko z reklamacji, a to są 2 różne rzeczy.

Jak kupiłeś xina przed reworkiem to możesz spróbować.

Napiszesz, że zmiany jakie zaszły ci nie odpowiadają, że kupiłeś inną postać i chcesz zwrotu IP.

Opublikowano

UP

On nie chce skorzystać z oddania 3 postaci tylko z reklamacji, a to są 2 różne rzeczy.

Jak kupiłeś xina przed reworkiem to możesz spróbować.

Napiszesz, że zmiany jakie zaszły ci nie odpowiadają, że kupiłeś inną postać i chcesz zwrotu IP.

Oh. Racja. Przepraszam autora tematu za pomyłkę. To tak się bezczelnie doczepię do tematu z pytaniem: czy jeśli sprzedałem już 3 postacie, to czy mogę oddać do reklamacji postać (dawno kupioną), bo po remake'u mi się nie podoba?

@EDIT: Mógłby ktoś na PW wysłać mi wzór do reklamacji? Najlepiej po ang. bo ich support jest szybszy od naszego.

7m9a.png

Opublikowano

Tak, 3 postacie sprzedalem dawno temu - reklamacja a sprzedaz championow to co innego.

Twitcha juz zareklamowalem - normalnie mi oddali 3k ip, niewem.. spróbuje teraz z xinem moze uda sie znowu (;

Opublikowano

Jak oddałeś Twitcha z powodu tego ze był remake to tak samo możesz Xin'a robienie remake postaci to jak była to nowa postać możesz im napisać że teraz ta postać ci się nie podoba i go nie chcesz .

Opublikowano

Każdą postać po remake'u można zareklamować bez względu na to czy skorzystało się już z opcji sprzedaży 3 postaci / skinów. Ja ostatnio sprzedałem zarówno twitcha jak i evelynn bo nimi nie grałem w ogóle od 4-5 miechów i po 2 dniach krótka odpowiedź od supportu "Postacie zostały zrefundowane :)".

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

no niestety, ja po zareklamowaniu twitcha również próbowałem zareklamować xina. A o to wynik:

Przykro mi, że nie jesteś całkowicie zadowolony z zakupionych przedmiotów. Z reguły nie dokonujemy zwrotów, choć czasem robimy jednorazowy wyjątek od tej zasady.

Na Twoim koncie był już jednak dokonany zwrot, dlatego też z przykrością muszę Ci oznajmić, że nie będę wstanie udzielić Ci dalszego wsparcia w kwestii zwrotu, czy też dokonać jakichkolwiek zwrotów w przyszłości.

Opublikowano

nie, wszystko dokładnie pisałem tak jak z twitchem. Sprzedałem trzy postacie + reklamacja jednej i tej drugiej już niestety nie przyjęli :/

@Kusiu67

Ja również pisałem do polskiego supportu i odpisali mi na drugi dzień :)

Opublikowano

5-ty dzień i nadal nikt nic nie odpisał ...

Ok jest , 6300 IP trafiło na konto :)

jak ktoś nie wie jaką kategorię podać to :

Game > Store refund

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...