Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria! [24/7][FREEBUILD][Miasto][Jobs][MobArena][Spleef][Escape][Eventy][Bank][IGRZYSKA ŚMIERCI]

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ae39f2931186b.png

Druga odsłona serwera Freebuild który nosił nazwę Neveria, tym razem z zupełnie inną ekipą!

Pamiętasz, gdy publikacje rok temu w 90% były serwerami freebuild? Teraz ciężko prawdziwy freebuild znaleźć.

Jednak poczujesz to u nas! Klimat minecraft beta z zeszłego roku, wzorowaliśmy się na tych wersjach robiąc ten serwer!

Start serwera odbędzie się o 16:00, a godzinę później rozpocznie się event, nie możesz tego przegapić!

1-280393-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

IP: s13.csrv.pl:22688

Zwierzęta: włączone.

Potwory: włączone (poza miastem).

PvP: tylko na arenie.

Rodzaj: Freebuild.

Hosting: CraftServe.

Sloty: 20 (niedługo 40).

Warpy: las, kopalnia, pustynia.

6b7faf35a0391.png

Sporo pluginów dla graczy, wiele atrakcji!

Za każdą minute gry masz w banku do odebrania pieniądze!

MagicCarpet

MinecraftViewer

Kino

WorldEdit

EnderCrystalizer

Vault

PermissionsEx

TreeAsist

CraftBookCommon

Timeismoney

PlayerStatusSigns

NoCheat

AutoSaveWorld

MobDisguie

MobArena

iChat

FoundBox

ButtonWarp

Essentials

Jobs

OnlineSigns

LWC

ChestShop

SimpleRegionMarket

fc8ff5d9ea164.png

======

Ray

======

BR3ND

======

Dezydery

======

Inferniak

======

SynekMTG

======

MrDomanus95

======

RabarbarX

======

e66b98872171f.png

jvpk.jpg

nnkg.jpg

vkxc.jpg

Opublikowano

znalazłem buga powiedziałem adminowi i zaczoł naprawiać a przyszedł szef serwa i dal bana na 24h hah powodzenia lepiej niemówcie o bugach nikomu bo jeszcze wy bana dostaniecie

Opublikowano

serwer prezentuje się naprawdę dobrze. grałam na pierwszej odsłonie tego serwera a tez zagram również na drugiej. cieszę się że taki serwer powstał. polecam i pozdrawiam. cokaina

Opublikowano

Serwer jest zawalisty moim zdaniem 9/10 , mogli by tylko regulamin dopracować i trochę budynków ale tak to server jest super .

Opublikowano

Mam pytanie: kiedy probuje połaczyć się z serwerem wpisuje ip s13.csrv.pl:22688 klikam dodaj i ... nie ma połaczenia... specjalnie wyczyscilem calego mc i dalej nic... w czym może być problem?

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Mam pytanie: kiedy probuje połaczyć się z serwerem wpisuje ip s13.csrv.pl:22688 klikam dodaj i ... nie ma połaczenia... specjalnie wyczyscilem calego mc i dalej nic... w czym może być problem?

Zainstaluj najnowszą wersję javy, zaktualizuj mc na 1.3.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...