Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria! [24/7][FREEBUILD][Miasto][Jobs][MobArena][Spleef][Escape][Eventy][Bank][IGRZYSKA ŚMIERCI]

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z tych lepszych FB jakie spotkałem na minecraft, a jestem bardzo wybredny. Jest dużo eventów w których można wygrać bardzo fajne nagrody. Można kupić działkę za 100$, jest również możliwość kupienie 2 działki chyba za 5000$. Miła administracja, ze wszystkimi można się dogadać, tylko ten budowniczy.... ale nie jest w sumie taki zły. Jest mob arena, spleef i dużo innych atrakcji. Administracja planuję zbudować arenę pvp i zorganizować wiele konkursów. Serwer po prostu wymiata! Na pewno zostanę z wami na dłuuuuugo. Polecam i zapraszam, grzejcie sloty na zapas bo jak tak dalej pójdzie to 40 slotów będzie za mało.

Opublikowano

Zaiste,gdy wbiłem na server byłem mocno zadziwiony.Tak dobry server,nie zdarza się często.Wyluzowani admini,profesjonalne podejscie do sprawy,czeste eventy.Odrazu widać,iż ten server jest serverem na którym można zostać na dłuzej.Polecam wszystkim.

Volander.

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko ..

Tylko mam problemy czasem, bo mi go nie czyta.

Teraz niby jest Status: Online. Ale jak próbuje wejść mam "Can't Reach Server". Najnowsza java, MC 1.3.1, zresztą grałem tu już..

Czy ktoś ma jakieś sugestie co zrobić ? . ; ]

lol3i.png
Opublikowano

Pracujemy nad stabilnością serwera, powinniśmy zdążyć do 17:00.

Changelog:

- Dodaliśmy Orebfuscator.

- Dodaliśmy Essentials.

- Zmienione permisions, moderatorzy mają mniejsze uprawnienia.

Więcej informacji wkrótce ... pracujemy nad optymalizacją również czatu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...