Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] problemy z botami

lewyp12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o tym calym ataku DDoS na boty ?

Czy my bociarze :) wybrniemy z tego zwyciesko :) i bedziemy mogli kontynuwowac przygode bociarska w grze ?

Czy raczej juz "dupa" z tego :)

Mi nie dziala Pbdo-bot jak kazdemu zreszta a mam wykupiona licencje i jestem troszke podkur**ony :)

wypowiedzcie sie co o tym sadzicie :)

ja jestem swiecie przekonany ze to sprawka BP bo se poradzic z botami nie moga :) ale pozostawiam to wam do dyskusji :)

Trzymam kciuki za wszystkie boty :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Co myslicie o tym calym ataku DDoS na boty ?

Czy my bociarze :) wybrniemy z tego zwyciesko :) i bedziemy mogli kontynuwowac przygode bociarska w grze ?

Czy raczej juz "dupa" z tego :)

Mi nie dziala Pbdo-bot jak kazdemu zreszta a mam wykupiona licencje i jestem troszke podkur**ony :)

wypowiedzcie sie co o tym sadzicie :)

ja jestem swiecie przekonany ze to sprawka BP bo se poradzic z botami nie moga :) ale pozostawiam to wam do dyskusji :)

Trzymam kciuki za wszystkie boty :)

Ja mysle ze boxybot starczy, ponoc dziala. :)

Poki co polecam pograc uczciwie a nie ONLY BOTS.

Tak pisze, a wam zazdroszcze, bo mi boty nie dzialaja :(.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

ja mam dwie teorie :

1. tak jak mówisz bp

2. ktoś , że tak powiem lubi wkurwiać ludzi i teraz pewnie czyta sobie wszystkie posty i zwija się ze śmiechu ;)

Opublikowano

Owszem że czytamy :) dlaczego mamy nie czytać?? wy czytacie naszego Tweetera.. a my czytamy waszę posty :)

@nie nażekaj na kbota :) w końcu grubą kase nam dali tak jak ibot :)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Owszem że czytamy :) dlaczego mamy nie czytać?? wy czytacie naszego Tweetera.. a my czytamy waszę posty :)

@nie nażekaj na kbota :) w końcu grubą kase nam dali tak jak ibot :)

Jak widzę taki neosów, to mi się rzygać chce. Po pierwsze nauczcie się dzieci pisać po polsku, potem możecie wydać wyimaginowaną gotówkę.

Opublikowano

Jak widzę taki neosów, to mi się rzygać chce. Po pierwsze nauczcie się dzieci pisać po polsku, potem możecie wydać wyimaginowaną gotówkę.

Zacznijmy od tego iż najpierw musiał bym być polakiem aby brać do siebie twojego durnego posta w którym insynujesz iż moja pisownia jest zjebana :) przykro mi człowieku że bocić nie możesz naprawdę ale.. mało mnie interesuje twoje zdanie :)

Opublikowano

@up-Kolejny dzieciak ktory chcial zaszpanowac inteligentnymi slowkami i sie w nich zaplątal,bo nie "insynujesz" tylko "insynuujesz" to po pierwsze,a po drugie to coraz wiecej dzieciakow naplywa na te forum,dostaly komputer na komunie to teraz spamia.Żałosne.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Zacznijmy od tego iż najpierw musiał bym być polakiem aby brać do siebie twojego durnego posta w którym insynujesz iż moja pisownia jest zjebana :) przykro mi człowieku że bocić nie możesz naprawdę ale.. mało mnie interesuje twoje zdanie :)

Nie mogę bocić? Bot śmiga od wydania poprawki nieprzerwanie na 2 kontach. Co prawda urki trochę mało wpadło, bo tylko 60 tys. (magia alienów...)

Opublikowano

Jezu, on chcę być kimś wielkim na tym forum... Najlepiej jak nie będziecie odpowiadać na jego posty... Stara metoda psychologiczna na gówniarzerie...

ps:

http://pbdo-bot.com/

Więcej na temat pbdo

Fuck fail... Po prostu do adresu dopisywało mi /index.php. A na ten link wbiłem, bo wszedłem przez

http://darkorbit-bot.com

Zostawiam, bo jednak może się przydać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...