Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria poradników

Diaz7321

Poradnik postaci  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Poradnik do jakiego bohatera chcieliby?cie zobaczy? w dziale?

• Karma (Mid)
      4
    • Trundle (Solo top & Jungle)
      0
    • Xin Zhao (Jungle po remake)
      0
    • Shaco (Jungle)
      1
    • Irelia (Solo top)
      1
    • Viktor (Mid)
      2
    • Anivia (Mid)
      1
    • Janna (Support)
      1
    • Ashe ( Ad carry)
      0
    • Jax (Solo top & Jungle)
      0
    • Jarvan IV (Jungle)
      2
    • Alistar (Support &Jungle)
      3
    • Udyr (Solo top & Jungle )
      1
    • Teemo (Solo top)
      1
    • Nasus (Solo top)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam wszystkim , mam zamiar rozruszać dział TuT'ów i zacząć od krótkiej ankiety . Poradnik do jakich postaci chcielibyście zobaczyć? Zaznaczajcie w ankiecie!

W League of Legends gram od 08.10.2010 roku czyli dzień wprowadzenia stron run i myślę że jestem już dość doświadczonym graczem który przebywał w sezonie pierwszym w elo hell (900-1000) a w sezonie drugim (obecny) waham się pomiędzy 1350-1450, w ankiecie zostało podane 15 postaci którymi gram długi czas i ich doskonale poznałem .

Swoją przygodę zaczynałem na serwerze Eu Nordic&East , z początku serwer spokojny , dobrzy gracze i zero flejmu . Serwer zmieniłem w 2011 roku na Eu West gdy LoL stał sie popularniejszy a wraz z tym przybyło wiele tzw. "dzieciaczków " .

A więc .... głosujcie w ankiecie!

@Edit:

Zapomniałem podać :

Głosy będą ważne od 6 sierpnia do soboty 11 sierpnia. Najbardziej pod uwagę będę brać głosy w ankiecie ale na posty też oczywiście spojrzę .

Próbkę moich poradników macie w spoilerze pod sygnaturą , myślę są estetyczne , wyczerpują temat i wam się spodobają .

@Edit 2:

Biedna pamięć :)

Dodaje jeszcze info iż zostaną stworzone 3 poradniki o postaciach które uzyskają największą liczbę głosów .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja zrobiłem podobną ankietę, jakiś modek zamknął i napisał, że poradniki robisz dla kogoś a nie dla siebie czy coś w tym stylu...

Osobiście zagłosowałem na jarvana, mało popularna postać, może mi podsuniesz ciekawy build.

Opublikowano

Ja zrobiłem podobną ankietę, jakiś modek zamknął i napisał, że poradniki robisz dla kogoś a nie dla siebie czy coś w tym stylu...

Osobiście zagłosowałem na jarvana, mało popularna postać, może mi podsuniesz ciekawy build.

Mam nadzieję że w moim przypadku tak nie będzie :) W razie czego będę się kłócić .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...