Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minato Survival+Factions [Exp x400] Start 7 Sierpnia Godzina 12:00 Serdecznie Zapraszamy! Wojny Frakcji! Super Spawn!

MCEarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamykam już Rozdawanie Itemów

Nie pisać już nicków ;)

Będzie Event Parkour o 12:00

xxx

Opublikowano

Nie polecam tutaj grać miałem nick Bakali i dostałem bana za to że dobrze gram miałem eq diaxowe bo potrafie kopac diaxy a ty mcearth jak nie wiesz to kop jak w tym poradniku :)

http://www.mpcforum.pl/topic/662429-minitut-jak-efektywnie-kopac-diamenty/page__p__4773022#entry4773022

A po 2 zgłosiłem adminowi że ludzie z gildi DiaxTeam kopiują bo mają identyczne miecze każdy a ja dostałem bana za to klonowanie chociaż nic nie klonowałem

Mam nadzieje że mnie odbanujesz to ci pokaże te 2 miecze identyczne enchanty i identycznie zużyte .

Ehh znow ban za to ze szybko bieglem przez parkoura ;d zaraz wbijam znow tylko ip zmienie

Mowie ci że ja nie używam smartmoving tylko potrafie szybko biegac

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@Up unban

Postawiłem sprawę pochopnie, wię przepraszam i sprawdziłem logi.

@Up Ban - SmartMoving lub coś podobnego - Udowodniony

xxx

Opublikowano

Dobry serwer tylko po co ludzie na flyhacku lataja po parkurze ? tego nei rozumiem juz mam 2 ss i polecialy bany brawo dla was T_T

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer. Przetestowałem, jest ok. Miła administracja, akurat była jak byłem. Tylko po chwili dostałem off, tzn wywaliło mnie i już nie moge wbić, bo mam czarny ekran ;x. Coś ostatnio się dzieje z tym mc ;x

Opublikowano

Dardeken :D

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

@UP2 też tak mam, akurat jestem na innym kompie i minecraft nie chce się spaczować do 1.3.1 ;/

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...