Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić żeby polepszyć postać(Ninja 42 lvl Onyks)

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.

Co zrobić aby postać się stała lepsza?

Wojownicy na luzie biorą spota na bo z gorszym eq a ja muszę się męczyć.

Co zrobić aby ta postać stała się dobra?

Czy warto grać na tej postaci?

Może zamienić eq i zrobić woja?

Proszę o opinie.

Niżej zamieszczam ss postaci i eq:

konto.png

Opublikowano

fakt nno na bo bardzo sie przyda.

fakt woje maja albo atak wiekszy albo deffa. a wiesz teraz duzo osob ma eq z allegro itp dla tego mogą brac wiecej.

a eq naprawde fajne;]

Opublikowano

Wojownik to wojownik, nieprzypadkowa nazwa i nieprzypadkowe umiejętności do expa...

No ale tak... Tobie polecam na sam początek zrobić buffka, uwierz mi na prawdę się przyda... Kupić eq z większą ilością hp i coś na orki, tak z 40%... No i tarczę z nno radziłbym zakupić... ;)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu pobawiłbym się z KD w FMS i ulepszałbym tarczę wraz z hełmem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

I co myślicie że warto grać na tej postaci?

Nie zmienić na woja i eq wymienić?

2x@up Mam boja:D

Królestwo niebieskie

Z tym eq, body też by nie ogarnął full spota na BO... Mental to inna bajka bo ma silne... Zostań przy ninjii, na wyższym lvlu nie ma już tak wielkiej różnicy w expie... No ale priorytetem jest zrobienie buffa, eq to swoją drogą... ;)

Opublikowano

Ebonki przydało by się zrobić do +9 to na pewno dużo by ci pomogło ,Srebna Branzoleta też by ci bardzo pomogła z bonem na PŻ, do Tarczy jakieś NNO. Przydało by się zrobić jeszcze buffa, i w tedy jazda Bo jest twoje.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No taki już pech ninji, że będzie zawsze brać mniej niż woj... No ale zawsze można wyczarować tą wodę co podnosi atak o 50... No i jeszcze są przedmioty z ISu, które podnoszą o ileś procent wartość ataku... Później jeszcze masz roskę... No ale zrób tego buffa i będzie dobrze...

PS Zapomniałbym najprostszego sposobu na podniesienie dmg... Bony na Orki... 40% i lecisz z nimi jak chcesz ;)

Opublikowano

To wybacz człowieku ale ja nie wiem jak mam Ci dogodzić... Czujesz chęć grania wojem to nim graj... Proste to jest chyba... Ale mówię Ci, że na późniejszych lvlach ninja nie odstaje już tak bardzo od woja...

Opublikowano

po pierwsze to nie exp fmsem, kup kozy +9 sr 20. fms tylko z konia, nigdy z buta.

Przypuszczam, że jak ma boja to z niego expi, dlatego fms... ;)

Opublikowano

Ninja ma to do siebie, że jest stworzony do PvP zwłaszcza archer swoimi skillami, więc niedziwne, że nie możesz dawać rady ninją - ta postać jest trudna, więc proponuje ci pobonować najlepsze itemy, proboić absy, nno na moby, krytyk. Dodatkowo kupić fms'a minimum 30 śr, bo ten co masz jest słaby, włożyć kd na potwora, porobić misje na konika i zrobić boja (jeśli nie masz), aby zwiększyć jeszcze swoje szanse to zrób buffa i jeśli się nie boisz to na Waithacku możesz expić w v1/v2.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...