Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glitch na lvl [pomoc i pytanie]

Joker123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, mam pytanie. Bawiłem sie troche bugiem do lvla i wbilem sobie 124 lvl z 94., nie chcialem za duzo poprostu do 4 joba bym sie meczyl. I otoż mam pytanie. Mam skill pointy do wszystkich jobow oprocz 2 . Da sie cos z tym zrobic? Bo tam sa wazne skilel takie jak dualbow gun mastery itp.

Opublikowano

no niestety nie.

Niektórym sie bugowało AP i np. na 120 lvlu mieli tylko 300AP (łącznie)

ja swoim charem leciałem tak że wbiłem lvl i rozdawałem AP i SP automatycznie ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

tego nie wiem, nigdy nie używałem ani SP ani AP resetu. Za dużo klikania... ;)

jak to sie mówi, bez ryzyka niema chały.

wg. mnie powinno działać, bo przecież resetuje wszystkie punkty które użyłeś, a przechodząc z joba na joba, tak jakby zostawiamy tamte karty i uważamy je za rozdane... ale to tylko moje domysły ;)

i na następny raz swoje pytania pisz w tym temacie.

http://www.mpcforum.pl/topic/14228-prosby-problemy-pytania-v2/

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

spoko spoko. daj znać, bo sam jestem ciekaw i może pomożemy innym ;) najwyżej potem temat zamknę

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No trudno... musisz jakoś dać rade...

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...