Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera

magot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Szukam serwera gdzie gra sporo osób (sporo polakow), Gdzie cap nie jest niższy niż 100, raty powyżej 200.

Patrzyłem na playsro ale ten serwer na którym chciałem grać jest zawsze pełny 2000-2000, więc raczej odpada bo nie chce wbijać pół dnia na serwer.

Z góry dziękuje za pomoc przy wybraniu serwera.

Opublikowano

Masz dział Publikacji to po co takie tematy zostają tworzone to ja nie rozumiem. Znajdź sobie serwer i graj na nim. Co do playsro, to nie wiem jaki serwer - ale Haven ma x400, oraz nie wbija się tam pół dnia lecz maksymalnie 15minut. Co i tak chyba przesadziłem. Przeważnie na full, jak jest to wbijam 5min. Party tam znajdziesz od kija na 120lv. Ludzie pomagają, wbijaja lv - więc nie jest ciężko :)

btw. następnym razem użyj opcji szukaj - to znalazł byś wyżej nazwe "Publikacje Serwerów" :)

Opublikowano

a ja polecam playsro. wbija sie za 1 razem wczesniej byly problemy ale zwiekszyli serwery. zapraszam sporo polakow sporo graczy duzo rozrywki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...