Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Galvanize Administracja sprzedająca się

matix756

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chicalem wam tutaj napisać całą prawde o administracji na galvanize. Serwer fajnie wszystko sie zapowiadał ale oczywyście jest taki gracz co ma rzeczy których się zrobić nie da. I sam nawet mówił że dał GA 100zl za proo eq jego niecku nie wymienie bo jak ktoś tam gra to wie o kogo mi chodzi. Niżej podam dowód. A i o administracje mi chodzi co sie napisze cos z tym graczem zwązane odrazu grożą banami i warnami a zwłaszzcza taki jeden moderator który nie wie kto to moderator i co ma robić bo zmyka tematy bez rozwiąznia daje wary za to ze o nim sie pisze i pisze bez sensu posty nosi on nazwe " Ayya". I gdyby mu eq nie dali to by tak sie nie odnosili do graczy. Na serwerze jest bardzo dużo bugów co raz loga z serwa i sie zalogować nie da pomine fakt że tartaru przejść się nie da. Prosze o wypowiedzi i co o tym sądzicie :P

A o to ss :D

http://iv.pl/images/53516873028540499550.jpg

05400830531817873148.png
Opublikowano

Wiesz, zrobić ss'a jak rozmawiam z kolegą z gildii (przed tym namawiam się z nim), że dostał eq od GM'a za stówkę też potrafię.

Daj SS'y niezaprzeczalne, czyli: rozmowa z GM, że sprzedaje, jakieś eq z navi, bo teraz to ja Ci nie wierzę =).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...