Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft net zakup premki

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie czy jak banki dzialaja do 18 i po 18 bede chcial kupic mc to bede wtedy mogl czy sie nie da ?

Opublikowano

tak sie zastanawiam czy mi sie oplaca kupowac. Kiedys mialem Premke ale to byla na allegro i mi sprzedali ''hackowaną'' i wygasła i nie moge napisać do supportu minecraft.net ze kupowalem premke i mi wygasła ? na dowod moge im powiedziec ze mam skina a w profilu pisze ze mam kupic premium ? Czy to przejdzie??

Opublikowano

Nie , ponieważ oni nie odpowiadają za kupione konta gdzie inndziej !

Ja osobiście jutro kupuje na allegro , link podam jak kupie ponieważ jzostało tylko 5 sztuk tak ludzie kupują wkońcu gość 99% pozytywów i ma srebą gwiazde : )

Ok.50% tańsze niz na minecraft.net :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie radze ci kupowac na allegro moj mial ponad 100 pozytywow kupowalem z kumplem kumpel ma premke do dzisiaj ja juz nie mam od 5 miesiecy kupowalismy z tej samej aukcji

a jakbym powiedzial ze kupilem na Mc.net ? :D

Opublikowano

Nie wiem , może się uda .

Co do allegro gość ma więcej gier , a jak by komuś konta gasły to by dał Niepozytywa , wkoncu nie daje się komentarza od razu po pierwszym dniu , ja daje po 2 tyg . a Gość tyle sprzedał tego , że na ileś tam kont 2 były popsute ale gwarancje ma na 7 dni więc im wymienił .

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...