Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pdbo

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie do posiadaczy i do tych którzy wiedzą :

Czy do bota taski trzeba pisać na wszystko ? , czy tylko na bardziej rozbudowane funkcje ?

tzn . np. jeśli chce żeby zbierał boxy to muszę napisać taska , czy do tego nie trzeba ?

Opublikowano

Musisz, ale są generatory, i w nich wygenerujesz taki podstawowy task.

Opublikowano

znam ten program , ale pisanie taska nie trwa godzinę , więc jakoś to będzie , a 120 zł. na całe życie to nie jest aż tak dużo

a bot nadal nie dział , czy już wszystko jest ok ?

Opublikowano

Mi obecnie działa :D Porównując do innych botów kbot 150zł z GG Ibota ceny nie pamiętam ale też drogo będzie + te boty mają jedną wspólną wadę trzeba przenosić licencje :D a pbdo-bot tej wady nie ma i możesz w każdej chwili zmienić konto do bocenia nie wydając przy tym 20 zł :D

Opublikowano

wiem , dlatego o nim poważnie myślę , no i przeniesienie licencji na np. ibocie z tego co wiem kosztuje :(

jak już wszystko będzie ok z ddos to kupię silwera

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Mi obecnie działa :D Porównując do innych botów kbot 150zł z GG Ibota ceny nie pamiętam ale też drogo będzie + te boty mają jedną wspólną wadę trzeba przenosić licencje :D a pbdo-bot tej wady nie ma i możesz w każdej chwili zmienić konto do bocenia nie wydając przy tym 20 zł :D

Ceny z kosmosu.

Opublikowano

Po co pisać masz task creator ewentualnie jak tak bardzo chcesz pisać własny to zrób sobie przykładowy task przez task creator a potem kopiuj linijki, które Cię tam interesują i zwis. ;]

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...