Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cala prawda o serwerowym zlodzieju.

TheKeiAkaSmoke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"A kurwą chuj w dupe" ...

Ludzie wy chyba naprawdę jesteście uzależnieni od metina skoro w trackie rozmowy o jakimś graczu co 4 słowo to "kurwa", "chuj" itp.

Rozumiem, filmik miał przekazać informację o oszuście/oszustach, ale żeby od razu wszystkich zwyzywać?

Przypominam, że metin2 to gra MMORPG polegająca na rozwijaniu swojej postaci, nie na wzbudzaniu agresji. To tylko gra, a do gier nie podchodzi się emocjonalnie. Polecam usiąść na świeżym powietrzu i przemyśleć kilka spraw.

Oczywiście również uczulam, żeby nie kupować itemków za SMS, nie macie żadnej gwarancji na dostanie zamówionego towaru :)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Azathia w ogóle działa ? nie wiem po choy wam zabrali nicki, Mafija to niezły noobek grałem na draenorze to go poznałem ;q

Opublikowano

"A kurwą chuj w dupe" ...

Ludzie wy chyba naprawdę jesteście uzależnieni od metina skoro w trackie rozmowy o jakimś graczu co 4 słowo to "kurwa", "chuj" itp.

Rozumiem, filmik miał przekazać informację o oszuście/oszustach, ale żeby od razu wszystkich zwyzywać?

Przypominam, że metin2 to gra MMORPG polegająca na rozwijaniu swojej postaci, nie na wzbudzaniu agresji. To tylko gra, a do gier nie podchodzi się emocjonalnie. Polecam usiąść na świeżym powietrzu i przemyśleć kilka spraw.

Oczywiście również uczulam, żeby nie kupować itemków za SMS, nie macie żadnej gwarancji na dostanie zamówionego towaru :)

zaden zasraniec 12 letni nie bedzie skakal.

Azathia w ogóle działa ? nie wiem po choy wam zabrali nicki, Mafija to niezły noobek grałem na draenorze to go poznałem ;q

azathia dzisiaj bd dzialala juz bez bugow.tez nie wiem dlaczego ale mafija to pozer.przestan ma najwiecej do powiedzenia a na niczym sie nie zna haha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...