Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] StuG III Czy T1 Heavy

MinecraftDan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz iść w niszczyciele czy czołgi ciężkie USA ? niszczyciele to wybierasz stugIII a jak czołgi ciężkie to t1 hevi

zastanów się czym ci będzie się lepiej grało

Opublikowano

Ja bym wybral T1 HT. Byl moim pierwszym ulubionym czolgiem w grze gdy zaczynalem w wota. Bardzo szybkie dzialo, ladny dmg, szybkie zgranie celownika. Na elitarnym swietny do zarabiania kasy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Oba tanki jak na swoj tier sa dobre. Ja bym bral T1 i szedl dalej. Niektorzy twierdza ze M6 to dno ale ja twierdze ze to istny potwor w dobrych rekach. Na nim nabilem rekord 9killi (do t7 walka i szkoda ze przegrana bo tylko 1,5k expa) oraz exp 1,8k (bez x2 premki etc.). Stug jak dobrze sie skryje to campi az milo, niestety jego nastepca do muł, dzialo z Stuga i jedno z wiekszym dmg i...to na tyle, penetracja ~140 na front co jak na TD t6 baaardzo slabo ale dalej jest juz kepiej.

Natomiast jesli nie chcesz isc dalej tylko bic kredki to wydaje mi sie ze to bez roznicy. Po porawieniu losowan oba tanki dobrz trafiaja.

Opublikowano

W sumie , jeśli wolisz grać w akcji zostaw sobie T1. Ja zawsze srednio lubilem td/arta ze względu na to , iż spg stoisz w miejscu , zero taktyki , zero emocji , zero przyjemnosci z mapy (to tylko moje odczucia). A td ze względu chociażby na to , iż campisz i nic nie robisz. Walisz , zmieniasz krzaczek , i tak w kółko , nudne.

Za to scoutowymi tankami np. T-50-2 77km/h max , miodzio się gra. Lecisz przez mapę , patrzysz jak noobki próbóją w ciebie strzelić lub obrócić wieże i ni jak im to wychodzi :P

W każdym razie normalne tanki no to oczywiscie wyciagasz z gry wiecej przyjemnosci. Na rozładowanie stresu po ciężkim dniu w szkole/robocie , polecam jednak spokojną spg.

Decyzję zostawiam tobie , osobiscie zostawil bym T1

Opublikowano

Czy granie artą jest mało satysfakcjonujące? Jakoś jak gram artą i przeciwnik ginie na 1 strzał, to jest to bardzo satysfakcjonujące ;].

Jeśli jesteś nowy i zastanawiasz się czy wybrać HT czy TD graj HT, ponieważ zawsze jest to łatwiejsze i dobry sposób na zdobywanie doświadczenia. Polecałbym Ci dojście w HT do jakoś VII/VIII tieru i wtedy możesz popróbować nowe drzewka. Zostaw sobie T1

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Czy granie artą jest mało satysfakcjonujące? Jakoś jak gram artą i przeciwnik ginie na 1 strzał, to jest to bardzo satysfakcjonujące ;].

Jeśli jesteś nowy i zastanawiasz się czy wybrać HT czy TD graj HT, ponieważ zawsze jest to łatwiejsze i dobry sposób na zdobywanie doświadczenia. Polecałbym Ci dojście w HT do jakoś VII/VIII tieru i wtedy możesz popróbować nowe drzewka. Zostaw sobie T1

to nie arta VI++ że dobry tier ginie na strzał.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wzioł Stuga może dla tego że za bardzo nie przepadam za T1.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Usa sa dla zaawansowanych wiec sie zastanow.

Już nie dla zaawansowanych. Tak było jeszcze w czasach, gdy T34 to był tier IX, a T30 X. Mówiło się wtedy, że są dla zaawansowanych, ponieważ grało się nimi inaczej ze względu na swój słaby pancerz korpusu i mocny wieży. Teraz Ostatnim reliktem jest T29, którym w ostateczności można grać jak innymi heavy.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No moze i tak w sumie T110 ma z przodu najlepszy pancerz. W T1 wszystko wlazi praktycznie wiec trzeba umiec wykorzystywac uksztaltowanie terenu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja mam miłe spomnienia z niemieckich TD :). W T1 to rzeczywiście wszystko włazi, a sam czołg grozy nie budzi i byłem nawet świadkiem jak lunch kiwał T1 xD. Dodatkowo jak u mnie w klanie ktoś z tym czołgiem chciał wbić na klanówke to przeważnie był team kill niektórzy specjalnie ten czołg niszczyli (potem te osoby zostały wykluczone z klanu)

Opublikowano

Hhahaha Ravoner kolega UP przed tobą chciał za szpanić że ma klan :D

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano
T1 na CW? 5 tier?

mówię serio ;D W tedy to były początki tego klanu, a oni przyjmowali od 5 tieru. Tera to przyjmują od 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...