Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Bug CAVALOSMT2 kopiowanie

19seba62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać czy ktoś zna sposób jak kopiować bronie i zbroje na Cavalosie. Nie mowcie ze sie nie da, bo sie da. Gościu pisał ze wyrzuca stale, wyrzucil chyba 150 stali i ciągle pisał ze kopiuje. Nie wiem czy to zwiazane z CTRL + 5, bo zawsze musial robic serduszko i się kopiowalo. Wiecie coś o tym, jak to zrobić?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie rob z siebie idioty:) Kopiowanie w metinie?Mozliwe ze ma jakies kontakty a GMi to sprzedajne świnie;p Oczywiście nikogo nie mam zamiaru obrażać-spekulacje

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Nie rob z siebie idioty:) Kopiowanie w metinie?Mozliwe ze ma jakies kontakty a GMi to sprzedajne świnie;p Oczywiście nikogo nie mam zamiaru obrażać-spekulacje

Czasami bug na kopiowanie jest spowodowany przez gre, np u handlarza wymieniamy jakies eq , a on wzamian daje podwojnie. Czasami GA w plikach popelnia taki blad ktory tak skutkuje w grze, wiec nie mowcie ze jest to niemozliwe bo jest, tylko zalezy czy serwer takowego buga posiada. Nie mowie tu konkretnie akurat o tej wymianie eq..

Opublikowano

Wejdzcie na CavalosMT2 i zaprosze was do gościa skopiuje wam tyle stali ile bedziecie tylko chcieli ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wejdzcie na CavalosMT2 i zaprosze was do gościa skopiuje wam tyle stali ile bedziecie tylko chcieli ;)

Kolejne dziecko które same nic nie potrafi osiągnąć tylko zarabiać na głupocie innych -.-

fea.gif

Opublikowano

Kolejne dziecko które same nic nie potrafi osiągnąć tylko zarabiać na głupocie innych -.-

Nie znasz odpowiedzi na pytanie, to po co sie udzielasz :>?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Weź pijaweczko kitu tu nie wciskaj nikomu, wstaw najpierw filma z kilkoma identycznymi broniami lub zbrojami... Ale filma a nie ss.

Weź pijaweczko kitu tu nie wciskaj nikomu, wstaw najpierw filma z kilkoma identycznymi broniami lub zbrojami... Ale filma a nie ss.

jestes głupi czy udajesz? WYRZUCIŁ. wiesz co to znaczy? WYRZUCIL. Za kazdym razem podchodził pod ISa, i wyrzucał kolejną stal i tak w kolko robił

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie znasz odpowiedzi na pytanie, to po co sie udzielasz :>?

Nie czytasz to po się udzielasz ? - napisane w Twoim języku. Jakbyś nie zrozumiał o co mi chodzi to na temat topicku wypowiedziałam się już wcześniej mądry człowieku ^_^

jestes głupi czy udajesz? WYRZUCIŁ. wiesz co to znaczy? WYRZUCIL. Za kazdym razem podchodził pod ISa, i wyrzucał kolejną stal i tak w kolko robił

Mogę Cię spytać o to samo, bo on zrozumiał w porównaniu do Ciebie o co chodzi -.-

fea.gif

Opublikowano

Bug w ISie to pewnie taki, że otwierasz kilka kart z itemem do kupienia i masz SMy na minusie... Nic innego nie ma... ;)

Opublikowano

JA NIE MOWIE O ZADNYM SS CZAISZ TO CZLOWIEKU! GOSCIU PRZY MNIE KOPIOWAL I WYRZUCAL MIECZ NA 250 KTORY POWINIEN MIEC SREDNIE A ON WYRZUCAL BEZ SREDNICH! ROZUMIESZ TO KURDE CZY NIE

Bug w ISie to pewnie taki, że otwierasz kilka kart z itemem do kupienia i masz SMy na minusie... Nic innego nie ma... ;)

IS to NPC :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Juz mam, wszystko cacy, juz umiem kopiowac:> kto nie wierzy, zapraszam na cavalosa, skopiuje wszystko co chcecie : )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Niemasz zamiaru-,-Bo nie umiesz dzieciaku.

no to chodz na cavalosa kurde, a nie glupi piszesz. Moze amsz coś z głowa? Dropnij sobie bele jaki item zrob go na +5 zeby nie było i mi go daj, oddam ci ich ile chcesz :). Nie pokaze wam jak to sie robi, jeszcze nie teraz :P

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...