Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Własny server MC 1.3.1

Hostilius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :P

Chciałem założyć serwer w Minecrafcie 1.3.1 ściągnąłem gotowy serwer by Dodo ale przy próbie odpalenia go (naciskam dwukrotnie na Minecraft_32bit.bat) i zamiast wczytywania pluginów, mapy itp. wyskakuje mi takie coś:

badf.png

Robiłem już serwery na poprzednich wersjach i działały bezproblemowo! Dodam jeszcze że server chcę postawić na Hamachi!

Dziękuje za pomoc!

Opublikowano

Zawsze robiłem serwer na gotowcach i zawsze działały. Ściągnąłem już ze 3 gotowe serwery. Ale zawsze pokazuje się to samo, pomoże ktoś?

@Edit:

Ściągnąłem także gotowca na 1.2.5 z lekkimi błędami ale załadowało się do końca. Podmieniłem jarke i znów to samo...

Opublikowano

Dałem Ci Like :D Wielkie dzięki za pomoc ale teraz mam inny problem ;/ Serwer normalnie załadowało, widać, że działa, jednak przy próbie wejścia na serwer wyświetla się "Utracono połączenie, koniec transmisji" podoła ktoś?

Opublikowano

Dałem Ci Like :D Wielkie dzięki za pomoc ale teraz mam inny problem ;/ Serwer normalnie załadowało, widać, że działa, jednak przy próbie wejścia na serwer wyświetla się "Utracono połączenie, koniec transmisji" podoła ktoś?

Odblokuj osłone Firewall, licze na like.

Pozdrawiam, Sim00n.

Opublikowano

Zrób własnego serwa

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Ok uporałem się już z problemem. Ale teram mam kolejny... Wchodzę na serwer normalnie kumpel też wchodzi jednak kiedy wpisuje jakieś komendy, serwer tak jakby mi się zacina i po chwili wywala mnie z błędem "read time out". Dodam, że kolegę także wtedy wywala z tym samym błędem! Pomóżcie! Nigdy wcześniej takich problemów nie miałem! Daje like!

@Edit:

Właśnie dowiedziałem się, że to może być wina słabej wartości uploadu z mojej strony. Posiadam internet o prędkości 1mb/s. Tak jak mówiłem wcześniej serwer normalnie stał i graliśmy w 4 osoby praktycznie bez lagów.

Dodam że w obecnej chwili internet rozdzielam na 2 kompy.

Opublikowano

Posiadam ten sam problem. U mnie jest to wina słabego procesora.

Wtedy zwiększam piorytet na wyższy do procesu java.exe :)

Opublikowano

Mam ten sam Problem

Być może u mnie też jest to wina procesora? Cóż, to jest najsłabsza część mojego komputera? Co i jak to robisz by działało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...