Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 PL Moja galeria 2008/2009

nopek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawny metin już nie wróci :) [*]

Miło było oglądać. Pamiętam czasy 40lvl, jak po szkole się wchodziło aby wbić na BO to jakiegoś PT i te pare % wyexpić ;)

pzdr

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

patrzcie na to

maj 2009. chlip :C byłem noobem

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ehh ładnie :) Pamiętam te czasy szkoda, że metin się tak zmienił ;/ No i filmik z najlepszego serwera Monastyr <3 Grasz tam dalej?

Opublikowano

Sranie w banie...

Ogarnijcie się w końcu z tym płakaniem ze nie wróci...

Chyba nie będziecie wiecznie biegać 40lvl na dzikusach ( możecie jak chcecie biegać nie zabraniam )

Idź i załóż pt na bo, przecież nadal max 800hp w przedmiotach jest

Metin2 będzie się rozwijał i będzie dodawał nowości bo byście wtedy płakali że nic nie dają ( dodają = źle. nie dodają = źle )

Wszystko przez privy bo każdy chce na PL'u mieć po 99lvl i pro eq a takie to nie dla każdego ( napewno nie na bieganie na bo, dzikusach )

--- Stare i dobre czasy to będziecie wspominać w wieku ok. 70 lat ( i na pewno nie metka tylko co w życiu się działo fajnego ) ---

Ja jakoś pompuje na 75lvl w red lesie bez IS'u i jest mi dobrze

Dziękuje ze zmarnowaliście 30sek na czytanie mojego hejtu

Dota 2 > Lol

Opublikowano

up

nie wiem czy grałeś czy nie w latach, których dotyczy ten temat, ale pt na dzikusach miało swój klimat i widok fms/riba robiło wrażenie dawało to chęc dalszego grania. Teraz poprostu tego brakuje...

Opublikowano

up

nie wiem czy grałeś czy nie w latach, których dotyczy ten temat, ale pt na dzikusach miało swój klimat i widok fms/riba robiło wrażenie dawało to chęc dalszego grania. Teraz poprostu tego brakuje...

Grałem, grałem, jakoś nie tęskie za bycie leszczem.

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja grałem na samych początkach metina. Sam się dziwie, że jeszcze mnie metin nie znudził, a gram już yyy z 5 lat. ? :D

Pamiętam te czasy, wbiłem 61 miałem boga +3 i lansowałem się po m1, potem oczywiście ukradli mi, pozdro.

Stare czasy, kiedy człowiek myślał, że llv konia zależy od szybkości jazdy. Fajnie wspominać. Teraz ludzie z metina robią inny gry, a nie metin. Nadal mam duży respekt dla ludzi, którzy tworzą serwery podobne do PL`a, a nie z milionami broni itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...