Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1!]XCrafters - Survival + gildie [24/7][Non-Premium]

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn jest urządzony ciekawie, ale trudno doszukać się kolejnych pozytywów.

Jako gracz bez vipa nie miałem dostępu do komend spawn, sethome, home. Gildię może założyć każdy jednak claimować dopiero od 3+ osób w niej. W konsekwencji albo robi się singleplayer z czatem (żeby nie zostać obrabowanym musiałem zamieszkać na kompletnym odludziu, a na spawn nie miałem jak wrócić poza tradycyjną podróżą) albo też ktoś decyduje się na dołączenie do gildii, gdzie często zostanie zaraz po teleportacji do niej wyrzucony i pozbawiony itemów (skoro nie ma jak wrócić do własnych skrzyń, należy zabrać dobytek ze sobą).

W konsekwencji klimat rozgrywki jest wyjątkowo mierny. Gdyby udało się go poprawić, serwer byłby wcale ciekawy.

Opublikowano

No właśnie to jest survival. Spawn, home oraz sethome to psuje! Uwierz mi, że można po prostu pójść zebrać trochę surowców i założyć własną gildię. Wejść na TeamSpeak'a i poszukać kilku chętnych do dołączenia (na czacie w grze co rusz gracze piszą wiadomości typu: Szukam gildii! Mam takie i takie eq. Oczywiście mogłeś trafić na gildię, gdzie ludzie są chamscy i okradają cię z eq. Elementem gry jest też poradzenie sobie takich w sytuacjach. Naprawdę po wprowadzeniu tych komend zaraz gracze chcieliby LWC i.t.p., więc z tego serwera zrobiłoby się gówno, a nie survival.

Opublikowano

Czasami wchodzą podróbki, a wy do nich piszecie, a oni nic bo hasła nie znają. Jeśli "Tomash9966" nie odpisuje to jest podszywką. Tyle.

Opublikowano

1.Administacja to cioty biorą sobie najlepsze eq i na kill aurze zapierdalaja

2.Tomash9966 nie umie wgrac anty xreya kazdy se go uzywaja

3.Administracja daje perma ludzia którzy pisza prawde

4.Jak zrobisz filmik i dasz administracji dostajesz perma(cioty)

Opublikowano

1. Nikt z adminów, którzy mają dostęp do gm nie gra normalnie.

2. Jest AntyXRay, tylko system jego działania przekracza twój umysł.

3. Zawsze słuchamy osób, które mają coś ciekawego do powiedzenia.

4. Filmiki z serwera można nagrywać i nie dostajesz za to bana. Jeśli chodzi o filmiki z dowodem (obciążające kogoś, udowadniające, że któś oszukuje) to tak, jeśli obciążają jakiegoś gracza to gracz cheatujący dostaje perma.

Co tu więcej mówić. Dziecko, które o prowadzeniu serwera nie ma zielonego pojęcia bluzga po serwerach tylko dlatego, że nie jest tak jak na innych serwerach. Tak dla twojej informacji:

Jakbyś spojrzał na czat to zobaczyłbyś, że co chwilę lecą bany za xray'a.

Gratuluję intelektu, ortografii, interpunkcji oraz składni.

Opublikowano

No zapraszamy na serwer. Jest nowa osoba z administracjii oraz nowi moderatorzy i kid modzi, a tym samym klimat serwera się polepsza. Więc serdecznie zapraszam Wszystkich na ten serwer, aby sobie zagrać, po budować - bo od tego jest ta gra :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...