Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NINJA NA POLI-PYTANIA

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ostatnio postanowiłem stworzyć sobie ninje i chciałbym rozwijać go pod kątem poli.

Wyexpiłem go do 30lv,kupiłem jelona śr.44% na razie ulpeszyłem go do +4,kupiłem naszyjnik 1000pż,buty 1500pż,ebo+9,srebrna+9.

Nie mam tylko zbroi z pż i nie wiem jaki bon w hełmie.Szybki atak czy trutka? w tarcze nie inwestuje,bo na 42 mam z blokiem ciosów 10%.

Podsumowując eq się zbiera itp. ale nie wiem zupełnie

-jak teraz mam expić na 30lv(maxowałem wita)

-od którego lv w v1?

-od którego w v2?

-czy buff jest strasznie potrzebny?

-w ile czasu nabiłbym 54lv,gdybym dziennie poświęcał 3h na exp?

-czy czekać aż nabije poli na P czy już teraz lecieć na marmach?

z góry dzięki za pomoc,oczywiście lajki będą lecieć.pzdr.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

na 30 lv wystaw bota w m2 do 35lv :P potem od 35lv jesli zrobisz boja na bo exp potem na 40/45 na bo potem v1 do 50 moze albo na 45 v2 ;P lepiej z buta bic chyba ze nieszkoda ci kasy na marmury to rob poli na p :P

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

-jak teraz mam expić na 30lv(maxowałem wita) Do 40-45 możesz lurać na bo

-od którego lv w v1? Po co chodzić do v1 ? Od razu v2

-od którego w v2? 40-45

-czy buff jest strasznie potrzebny? Jeżeli masz dużo hp ( zbroja przynajmniej 2k ) to raczej z 2 grupki pociągniesz , ale buff by się przydał oczywiście

-w ile czasu nabiłbym 54lv,gdybym dziennie poświęcał 3h na exp? To zależy po ile grupek bierzesz

-czy czekać aż nabije poli na P czy już teraz lecieć na marmach? Poli od m1 do g10 daje ten sam czas , dopiero P masz 30 min ( radze wbijać i expić jednoczescie )

Opublikowano

1. Luruj na bo do 45lvl.

2. Załatw sobie zbrojke przynajmniej 1k pż oraz zrób jelona na +9.

3. Exp w v1 na poli do 55lvl.

4. Buff bedzie ci potrzebny ale dopiero do v2.

5. Idziesz do v2 i tam expisz na poli.

Myślę ze 54 nabijesz 2/3 tygodnie.

Opublikowano

dzięki za pomoc,mam jeszcze pytanie,a gdybym expił moją główną postać sure wp na marmie w v2? po w v1 na waithacku bierze full spot szponów w ostatniej komnacie z buffem i na koniu.A jakby mi szło na marmurze?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

dzięki za pomoc,mam jeszcze pytanie,a gdybym expił moją główną postać sure wp na marmie w v2? po w v1 na waithacku bierze full spot szponów w ostatniej komnacie z buffem i na koniu.A jakby mi szło na marmurze?

zależy jaką masz broń na tej surze i ile hp w eq. ale ninja na poli jest lepsza, zrób buffa 35lv x2 skille m1 i leć odrazu do v2.

Opublikowano

Witam! ostatnio postanowiłem stworzyć sobie ninje i chciałbym rozwijać go pod kątem poli.

Wyexpiłem go do 30lv,kupiłem jelona śr.44% na razie ulpeszyłem go do +4,kupiłem naszyjnik 1000pż,buty 1500pż,ebo+9,srebrna+9.

Nie mam tylko zbroi z pż i nie wiem jaki bon w hełmie.Szybki atak czy trutka? w tarcze nie inwestuje,bo na 42 mam z blokiem ciosów 10%.

Podsumowując eq się zbiera itp. ale nie wiem zupełnie

-jak teraz mam expić na 30lv(maxowałem wita) Bij w zręczność następnym razem, a tak po za tm to nic złego się nie stało.

-od którego lv w v1? 42 lvl

-od którego w v2? 50/55 lvl

-czy buff jest strasznie potrzebny? Tak

-w ile czasu nabiłbym 54lv,gdybym dziennie poświęcał 3h na exp? To zależy ile grupek + p. expa, ale wbiłbyś go w około 2 tygodnie

-czy czekać aż nabije poli na P czy już teraz lecieć na marmach? Nie marnuj czasu, próbuj expić bez P i od czasu do cazasu wbijaj poli

z góry dzięki za pomoc,oczywiście lajki będą lecieć.pzdr.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

-jak teraz mam expić na 30lv(maxowałem wita) Możesz zaoferować komuś lurowanie, w zamian za expienie.

-od którego lv w v1? W sumie to możesz wbić level na lurowaniu dla innych,wiec chyba nie bedzie ci potrzebne expienie w V1.

-od którego w v2? 40-45

-czy buff jest strasznie potrzebny? Buff na prawde bardzo dużo daje więc polecam ci go zrobic. :)

-w ile czasu nabiłbym 54lv,gdybym dziennie poświęcał 3h na exp? Na to pytanie nie wiem jak ci odpowiedziec.

-czy czekać aż nabije poli na P czy już teraz lecieć na marmach? Ja zawsze robię tak że najpierw robie Poli na P a potem expie. :)))

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

ja na poli expilem od 45 poziomu.mialem jelonka 35 sr bez kd bo spalone z bufem ktory ma skile m1.wbijalem wlasnie tez 55 i zajelo mi to 2 dni expiac po 6h dziennie bez pd wiec nie wiem dlaczego piszecie o paru tygodniach.wystarczy miec mamruy z m2,pajaki okolo 10-12k hp i mozna expic bez problemu

Opublikowano

na surce mam fms+9 19% z kd sury+4,eq lepsze,tarcza wybonowana,bransa i butki też,tak to wszystko +9.Najwyżej wyexpie go w pt z moim surą bo komuś lurowanie mi nie pasi,strasznie monotonne i nudne.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...