Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera rowniez nie polecam. Gralem tam tylko, poniewaz zaczalem i nie chcialo mi sie od nowa grac gdzie indziej^^ [HA]Pompex rozdaje bany za darmo, tak jak to bylo na poczatku, gdy polecieli IgoS, Karmel, x3, Pomidorek itd., bo administracji nie podobalo sie, ze niektorzy tez chca miec cos do powiedzenia. Jesli juz gracie na tym serwerze, to radze wam NIGDY nie miec innego zdania niz Pompex. Bo wtedy to juz Wasza kariera moze dobiec konca. Tez juz sobie nie pogram, bo dostalem bana na kazda moja postac za dyskusje na forum.

Pozdrawiam, Asasyn.

PS

W rankingu pewnie mnie juz nie znajdziecie, bo Pompex usunal moja postac. Miala 250lvl, no ale coz, i tak juz tam nie gralem;>

Opublikowano

Mam fajnego serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...