Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer. Przyjemnie się expi, tylko sporo dzieci +150 którzy kozaczą zabijając 15 lvle. Ale to idzie jakoś przeżyć. Jedyna rzecz która mnie irytuje to wiadomość która pokazuje się po każdym teleportowaniu... Strasznie jest to denerwujące... Rzadko używam takich określeń, ale jest to bardzo wkurwiające :/ Wiadomość mogła by się pojawiać na czacie, ale jak już musi być przez PW w grze to wystarczyło by to zrobić po 1 zalogowaniu. Wszyscy znają team na pamięć, a na dodatek jest to napisane na forum.

Ale serwer jest świetny, jak już pisałem w pierwszym zdaniu. Zostanę stałym graczem tego serwera, chyba że coś zepsujecie :D Ale to się pewnie nie stanie :P

Zachęcam do gry na serwerze.

Opublikowano

Świetny serwer. Przyjemnie się expi, tylko sporo dzieci +150 którzy kozaczą zabijając 15 lvle. Ale to idzie jakoś przeżyć. Jedyna rzecz która mnie irytuje to wiadomość która pokazuje się po każdym teleportowaniu... Strasznie jest to denerwujące... Rzadko używam takich określeń, ale jest to bardzo wkurwiające :/ Wiadomość mogła by się pojawiać na czacie, ale jak już musi być przez PW w grze to wystarczyło by to zrobić po 1 zalogowaniu. Wszyscy znają team na pamięć, a na dodatek jest to napisane na forum.

Ale serwer jest świetny, jak już pisałem w pierwszym zdaniu. Zostanę stałym graczem tego serwera, chyba że coś zepsujecie :D Ale to się pewnie nie stanie :P

Zachęcam do gry na serwerze.

Dzięki za pozytywny komentarz :). Do do wiadomości, to byłem prawdę mówiąc zmuszony coś takiego wprowadzić, ponieważ bardzo dużo osób miało z tym problem - nie wiedzieli, kto jest prawdziwym administratorem na serwerze, bo byli zbyt leniwi aby to sprawdzić, a co za tym szło, byli okradani przez zwyklych graczy, którzy straszyli ich banem... Niedługo postaram się o jakaś blokadę tej wiadomości, lub wprowadzę limit levela do którego się pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...