Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeumCraft - Oficjalna Reklama - Zapowiedź - [Dedyk 24/7][50 slotów][Modyfikacje][SV][RP][RL][Ponad 30 rozbudowanych rang]

xxxRiPulxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer, administracja dojrzała (^,^), pluginy są bardzo dobrze zrobione, nie ma lagow tylko częste restarty!

Polecam! <3

Opublikowano

Restarty są gdyż mamy problem z jednym pluginem... niestety, ale można tak powiedzieć że "Testy Beta Zakończone pomyślnie" prawdopodobnie Start Całkowity serwera będzie tak ok 18.00!

Opublikowano

Moglibyście dodać do WL?

Nick z gry: Sekultu

Dlaczego ja?: Dlatego że jestem ogarniętym graczem minecrafta. Posiadam sporą wiedzę na temat tej gry. Posiadam również konto premium. Będę starał się pomagać innym graczom.

@edit

czemu serwer jest off-line?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Moglibyście mnie dodac do WL.

Nick z gry: never1908

Dlaczego akurat ja:Ponieważ gram w Minecraft'a ponad 1.5roku. Ogarniam budowanie oraz pvp, więc proszę mnie dodać :D .

Opublikowano

A do WL nie dodaliście ludzi? Proszę o dodanie bo serwer jest godny uwagi. Chciałbym na nim zagrać :)

Nick: Sekultu

Opublikowano

No i tak nie dodałeś wszystkich a 18:00 już minęła... Proszę o dodanie mnie i wszystkich graczy którzy czekają na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...