Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!Metin2 PL!Help

czarny453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem jest taki.Gdy wchodze na metina2 PL to gra mi sie tnie...To nie sa lagi tylko wolno bije wolno chodzi itp tak muli.Moj komputer spelnia wymagania gry jeszcze niedawno gralem na PLu i wszystko bylo ok.Mam wylaczone wszystkie programy.

Processor:Mobile AMD athlon ? XP-M Processor 2800+, MMX , 3DNow , ~1,6GHz, 512 RAM

Karta graficzna:RADEON 9600 SERIES, ATI display adapter AGP (0x4150), 256.0MB

Mialem wczesniej temat ale porady nie pomogly wiec daje jeszcze raz.Prosze pomozcie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz duzy ping poprostu, ja też tak miałem ale gdy zmieniłem komputer wszystko ok, widzie ze ty niemasz za dobrego kompa xD

Opublikowano

Musiałeś coś namieszać w opcjach proponuje wyinstalować i ponownie zainstalować Metin2.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Masz SP3 ?

Komputer nie ma wirusów ?

Weteran
Opublikowano

Daj sobie pełny ekran, ale ustaw rozdzielczość na 800x600, powinno pomóc. Również jeżeli komputer chodził dosyć długo, to miałem zamuły w grze, daj swojemu trochę odpocząć, jeśli oczywiście, go nadmiernie używasz.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...