Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOJ za eq 5b ?!

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dać Woja 56lvl

Aura P

Wir m10 ( 5ku i G1 )

Berserk G1

Dowodzenie M6

Poli P

Języki na M1

Militar i wszystkie skile na nim M1.

Na koncie jest sura:

39lvl

Ostrze m8

Zbrojka m7

i Dać za:

-Sokoła+9 nno 20dt 5b

-Ebo+9 5b 10lud

PISAĆ

SERWER : Grymuar ( s6 )

Opublikowano

Jeżeli masz kasę, żeby wyexpić nowe konta to zamieniaj. Ja na twoim miejscu próbowałbym wyciągnąć jeszcze jakiś item z bonkami, to nie zaszkodzi, a gościu może coś dorzuci

h6IduA1.png

Opublikowano

skille masz bardzo dobre, w dodatku poli na p. na takie itemki mozesz zarobic jak sie wezmiesz w 2 tyg. a takiego woja to bys robil pol roku bez zwojow egzo

wiec wedlug mnie nie oplaca sie, takim wojem mozesz spokojnie zarobic na takie itemki.

Opublikowano

Według mnie Twój Woj lepiej będzie zarabiać niż Sura. Jeżeli chodzi o Sure to osobiście nie wymieniłbym się, lecz jeżeli dalej jest dostępna oferta z ebonkami i sokołą to powinieneś się wymienić, ponieważ tarcza jest więcej warta niż ten Woj czy Sura.

Opublikowano

Ja bym woja zostawil gdybys chial to takim woje na full eq 5b zarobisz tylko trzeba miec troche czasu i checi.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

aa mam jeszcze jedno pytanie

Jak kupie rekawice 2x drop to kim dropic

Sura na metki cienia - wodzow orkow

Woj metki 65lvl 55lvl na sohan

bo kim wiecej zarobie i szybciej zarobie z rekawica na 7 dni

Opublikowano

wojem na sohan wiecej metkow niz w dolinie a z takimi skilami bedziesz je ciachal jak szalony :D z 2x dropem duzo kamoli i innych wartosciowych rzeczy wydropisz wystarczy po 2/3 godzinki dziennie wejsc ponak*rwiac metki, oczywiscie im wiecej bd bil tym wiecej i szybciej zarobisz :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jak chcesz dropić to oczywiście, że na Sohanie wojem... Skille masz dobre, nie wiem jak z eq... Buffka skołuj i możesz cisnąć z rękawicą... Na pewno będzie o niebo lepszy drop niż Surką w Dolinie... ;)

Opublikowano

Postać woja jak na lv rozwinięta perfekcyjnie.Nie mówie tutaj o eq bo nie wiem jak stoisz z eq.Wojem dropiąc kamyki na sohan dużo szybciej zarobisz na wartościowe eq niż zajmuje zrobienie tamtych itemów.

nanicz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...