Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polećcie karte graficzną do Battlefield'a 3

kiler850

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasilacz wymień na markowy ok. 400W

Podaj nam dokładną specyfikację komputera (Możesz sprawdzić programem Everest)

A tak w ciemno podobnie jak kolega wyżej mogę zaporoponować VTX HD4850

Opublikowano

nie ma sensu.

Zasilacz markowy 400w, a wtedy poluj na te modele:

Radeon: 3870 x2, 4850

GF: 8800 GT, 8800 GTX, 9800, 9800 GX2 (ciężko będzie)

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Karte mam do 200 zl nie duzo ale wiem ze juz mozna calkiem calkiem kupic. Wszystkie co znajde na allegro to DDR3 .. A co sadzicie o tej co dalem powyzej GF 230 gt ? z tego co widze to jest wydajna. Ale wlasnie powiedzcie mi jescze jedno jak mam plyte glowna ddr2 to moge wsadzic grafe ddr3 ?? nie siedze w tym, bo jak tak to juz karte zamawiam .

Opublikowano

ze mi wrogow nie wczytuje

haha, no wlasnie o tym mowie cymbale

adblockb.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry ze tak długo nie odpowiadalem ale karte juz mam wszystko cacy zasilacza niemoglem kupic poniewaz koles zadzwonil do mnie ze ma tam jakies problemy a karte kupowalem u mnie w Art-comie i mianowicie jest taki problem podpiolem ją i jest git wszystko chodzi odpala sie gram w battlefielda gram a tu nagle artefakty potem tak jakby blue screen i reset (jakis tydzien po zakupie) i otoz mam pytanie czy to wina zasilacza ze jednak musze go wymienic ? i jeszcze jedno wczoraj wyciagalem karte i chcialem ja obejrzec poniewaz jakis koles tez mial cos podobnego miał jakies biale naloty na karcie czego od nowosci niebylo wiec ja sie pytam czy to wina zasilacza czy moze karta na gwarancje ? dodam ze wczesniej tych artefaktow nie bylo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...