Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Jak zrobić serwer CS 1.6

SquiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym zapytać jak zrobić serwer do cs 1.6 na swoim komputerze, ale taki żeby miał swój osobny folder. Wie może ktoś jak to zrobić serwer być [steam] + [NonSteam] Za dobrą pomoc będą lajki!!!

SquiN415.gif
Opublikowano

Steam; Pobierz z narzędzi " Dedicated Server " po pobraniu wejdź w (mogę się mylić) steam>steamaps>nazwa_konta>Dedicated Server> zainstaluj w cstrike amxmodx i instalujesz normalnie pluginy.

Nonsteam; Zainstaluj amxmodx w cstrike i zainstaluj tam pluginy.

Potem wgrywasz dproto 47+48.

Ps. Jeżeli masz zmienne ip pobierz hamachi i daj znajomym id sieci i hasło + ip z hamachi z portem z Dedicated Server

Opublikowano

Dobra odpowiedź ;)

Ale nie o to mi chodzi chodzi mi o to żeby serwer miał swój osobny folder a nie był w cs-ie...

SquiN415.gif
Opublikowano

Jeśli płatny, to polecam pukawkę. Po zapłaceniu za serwer, masz od razu do wgrania pluginy, w których jest również Dproto 47 + 48 ;) Koszt serwera 32 slotowego, 1kfps, pubiiczny na miesiąc + hltv to 127 zł, ale tyle slotów aż chyba nie potrzebnych ;) Na stronie masz kalkulator.

// Edit

Sorki, nie zauważyłem, że chcesz to na kompie, czyli hlds ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@Up

???

Jak narazie chce na komputerze zrobić taki serwer.. Kiedyś zrobiłem taki serwer przez hldsupdatetool... Ale już nie pamiętam jak ja to zrobiłem..

Dobra dzięki za odpowiedzi ;) Chyba zastanowię się nad tym serwerem płatnym na pukawce..

Temat do zamknięcia!

SquiN415.gif
Opublikowano

1.Instalujesz cs'a (rób osobny folder na serwer) - osobno gry i serwera nie nie polecam na hlds

2.Instalujesz amxmodx

3.Wgrywasz mody/pluginy jakie chcesz

Jeśli chcesz się szczegółów instalacji dowiedzieć pisz na gg 12425256

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...