Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot i get user info

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od kilku dni mam pewien dziwny problem z Kbotem. Kiedy próbuję się w nim zalogować, zatrzymuje się przy Get user info i po prostu staje. Nie da się zalogować na to konto [PL2]. Konto nie jest zbanowane, nie ma nawet warna, da się na nie normalnie zalogować i grać przez przeglądarke. Dane, które wpisuje do Kbota są 100% prawidłowe, próbowałem już nawet zmieniać, zmieniłem nick + hasło, problem występuje dalej. Następnie spróbowałem zrobić statek na Global Europie i tam bez problemu bot się ładuje i działa, problem występuje tylko na PL2. Mam zainstalowaną łatkę i wszystko, nie wiem po czyjej stronie jest wina - bota czy konta. Macie jakieś porady?

Opublikowano

Może to konto jakieś wp.pl czy coś podobnego? ( Wp.pl powinno działać, ale może są jakieś inne które nie działają :( )

Wina raczej po stronie konta.

Opublikowano

Problem występuje dalej i już cholernie nie wiem co robić, te konto nie jest zbanowane, a jednak Kbot nie śmiga tylko na nim....

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Usuń folder .IBot z katalogu użytkownika.

Opublikowano

Usunąłem kilka razy, nic. A na tym samym koncie mam ten statek na GE1 i działa, a zmienię na PL2 to się wiesza, już nie wiem czy to nie koniec bocenia na tym koncie...

Opublikowano

ściągnąłes pliczek od kamieniarza żeby kbot chodził?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Pisze przecież że logował się na inny serwer i było dobrze.

Następnie spróbowałem zrobić statek na Global Europie i tam bez problemu bot się ładuje i działa, problem występuje tylko na PL2. Mam zainstalowaną łatkę i wszystko

Opublikowano

w tym problemi niema znaczenia czy wp.pl czy .pl czy też .com bo ibot i kbot normalnie odcxzytują takie serwery kiedyś tylko biobot i udobot tego nie potrafili niewiem jak jest z boxybotem i pdobotem podobno ten drugi padł ale jestem pewien że kbot daje rade z wp.pl a na razie jeśli masz vps i na nim puszczałeś kbota to zresetuj vpsa jeśli nie to reinstal albo upewnij sie że niema aktualizacji bo akurat na pl2 mogli zrobić

ACTA?-NIE!!!

Gość Pan Szymek
Opublikowano

ściągnąłes pliczek od kamieniarza żeby kbot chodził?

Jakiego kamieniarza? Old friend go wstawił.

Opublikowano

Już sam nie wiem co zrobić z tym kontem, sprzedać i kupić PSC na zmianę licencji czy jeszcze poczekać ? Chociaż sam nie wiem na co miałbym w ogóle czekać jeśli problem występuje już od dłuższego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...