Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangsellerzy.

dudel02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupuja na m.in. metin2.cc, sellaja drozej na allegro.

Sam tak kiedys robilem, ale teraz to mniej oplacalny biznes.

Trzeba duzo na poczatku zainwestowac, aby ladne zyski były.

Opublikowano

czasami są takie botki (10 kont o nickach asadasdasas itp.) to właśnie one dropią kasę w jednym miejscu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

chinole se robią boty ani to mają łeb to tego :D 100 razy lepsze boty niż easymetin lub m2bob ;P kiedyś to była jazda wszędzie boty były :D a teraz prawie ich niema ;P ale dalej są gdzieś łowią albo dropią po cichu ;P

Opublikowano

GF stracil na IS bo graczy nie ma wiec gm robi new konto daje tam 2kkk i sela na allegro

Powiem wam tak ze "GF" troche stracil przez graczy bo podchodzili wiec nie ma zysku na "IS" wiec moim zdaniem gm se robi takie cos nowe konto daje 2kkk yang na te konto i sela na Allego i maja zarobiek xD

Przykro mi, ale muszę Ciebie zmartwić :)

To jest nie możliwe i GM nie może ,,se'' sellac yang. Ma zablokowane komendy m.in. na ,,rozdawanie'' yang :)

Opublikowano

Działania wszystkich GM'ów, SGM'ów, GA są stale monitorowane przez GF. Użycie zakazanej komendy jest automatycznie dostarczane do gameforge i takowe konto zostaje rozłączone i usunięte.

Opublikowano

Skoro uważacie, że to botki dropią, to czemu na serwerach wcześniejszych jest taniej(monastyr,feniks) a na serwerach nowszych(solar) jest 10 razy drożej? Po co dają drożej, skoro za taki sam trud mają te pieniądze. Po za tym ja od roku nie widziałem ani 1 botka, no może 1 ale to jest od takich użytkowników jak my, jak z MPC forum. Ale przez ten rok jeszcze nie widziałem żadnych "chińskich" botków. Gdyby to botki dropiły inflacja była by większa i by się powiększała cały czas a nie tak jak jest teraz, czyli raz jest ta inflacja wielka, raz anty inflacja(nie wiem jak to nazwać, słów mi brakuje xD) czyli obniżanie się cen. Ja osobiście uważam, że to robią GMowie. Może działania wszystkich GMów, SGMów, GA, są stale monitorowane przez GF. Ale jak jest takie pewne przysłowie "Kto pilnuje tych co pilnują?". Myślę, że wszystko wyjaśniłem, jeśli jakoś źle rozumuje to mnie poprawcie a jak nie to można zamknąć temat, bo się spam zrobi.

Opublikowano

Skoro uważacie, że to botki dropią, to czemu na serwerach wcześniejszych jest taniej(monastyr,feniks) a na serwerach nowszych(solar) jest 10 razy drożej? Po co dają drożej, skoro za taki sam trud mają te pieniądze. Po za tym ja od roku nie widziałem ani 1 botka, no może 1 ale to jest od takich użytkowników jak my, jak z MPC forum. Ale przez ten rok jeszcze nie widziałem żadnych "chińskich" botków. Gdyby to botki dropiły inflacja była by większa i by się powiększała cały czas a nie tak jak jest teraz, czyli raz jest ta inflacja wielka, raz anty inflacja(nie wiem jak to nazwać, słów mi brakuje xD) czyli obniżanie się cen. Ja osobiście uważam, że to robią GMowie. Może działania wszystkich GMów, SGMów, GA, są stale monitorowane przez GF. Ale jak jest takie pewne przysłowie "Kto pilnuje tych co pilnują?". Myślę, że wszystko wyjaśniłem, jeśli jakoś źle rozumuje to mnie poprawcie a jak nie to można zamknąć temat, bo się spam zrobi.

Nie ma tych botków bo nie ma sensu już zarabiać na tych yangach bo i tak zysk z tego jest maly bo zaim zarobisz te 2kkk to na prądzie wyjdziesz prawie na -

nanicz.png

Opublikowano

Nie ma tych botków bo nie ma sensu już zarabiać na tych yangach bo i tak zysk z tego jest maly bo zaim zarobisz te 2kkk to na prądzie wyjdziesz prawie na -

to chyba kazdy wie :D a po za tym nieda sie miec odpalonych 50 kont na raz (raczej niemozliwe ) no chyba ze mają jakąs maszyne albo cos huj wie :D chinole to chinole :P ahh kiedys to bylo fajnie wedka na 1lv ... kilka botow do wykorzystania i tyle ;) .... pierwsza aura sellnieta za 100k :D stare dobre czasy ;)

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Działania wszystkich GM'ów, SGM'ów, GA są stale monitorowane przez GF. Użycie zakazanej komendy jest automatycznie dostarczane do gameforge i takowe konto zostaje rozłączone i usunięte.

to jest śmieszne w 100% nie ma możliwości kontrowania kont chyba ze im kamery w domu założyli :P\

jak by była taka opcja to dawno ktoś bo to wynalazł z userów

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...