Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 50 lvl

Tape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq!

Mam bodego 50 lvl ( aura m1 berek m2 ) z takim oto eq:

zelak +9

okragla +7

smiertelka +9 def/uchylka +3 500 pz

ebo+9 ( moge wsadzic przetopy )

srebrna+9 ( tu przetopy tez moga byc )

fms +9 sr.32 moba/kryta +4

wisior buty 1,5k pz

pieczec szarz. tygrysa na ponad 400h ( 10 kryta )

12.3 k pz ok 400 defa

90 wital reszta w sile

mam tez bufa 32 lvl (bufy po 26,8 dobije 42 dodja kolce z bialego zlota +7 i wachlarz 6 int'a )

oraz 2 kamole 6 malzy od groma medali i 15 kk yang

ateraz pytanie, czy z takim eq i bufem dam rade wbic 65 lvl w v1 na waithacku ( biore calego sota szponow na pelerynkach ) moze po 60 isc do v2 , ile czasu mi to zajmie grajac po ok 3/3,5 h dziennie z PD z IS'u?? i jak zarobic na tym 65 lvl na ku i eq na ten lvl ?? ( w miedzy czasie moge chodzic na 2 konta do dt ulepszac itemy na 61/65 dla woja

Kazda sensowna odpowiedz nagradzam Like'iem a najlepsze dodatkowo 5 w profilu.

@EDIT

Chyba troche zle napisalem :D wiez ze dam rade bo ogarniam calego spota i hp ponizej polowy mi nie spada, ale ile czasu mi to zajmnie grajac te 3/3,5 h dziennie z PD z isu?? Oplaca sie na 61 lvl isc do v2 z takim eq i bufem ( w miedzy casie bd wbijal bufce skille ) , gdzie dobrze i szybko zarobic na 65 lvl na ku i eq takie zebym nie mial problemow z expem w v2 ( po wbiciu skili minimum na m7 bodemu i bufce ) , wspomagam sie fish botem ale malze traca na cenie na suriuszu i jest ich dosc duzo na rynku.

A moze sprzedac to co mam i grac wp ?? mam wp'ka 35 lvl ostrze m2 zbrojka m3

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

skoro dajesz radę to możesz próbować, jednak trochę mało deffa (zbrojka). Chociaż ten buff może dużo Tobie pomóc, więc exp na szponach.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeżeli dobrze Ci gra się surą WP, to nim exp. Osobiście zostałbym na bodym i na tym lvl poszedł na Sohan bić metki, 9 ogonów. Dorobisz się szybko na lepsze eq i KU, dopiero wtedy zabieraj się za wbijanie 65 lvl+. Jakbyś już zrobił eq na tym woju, to od razu możesz iść do v2 na szpony i tam expić, pomijając v1. Pamiętaj też o buffku, który dużo daje, mój kolega nie ogarniał spota bez pomocy i błogo, jak znalazł gościa co mu buffował za exp, to bez problemu dawał sobie radę. Warto także codziennie czytać po 1 KU, nie zapominaj o tym, sprzedaj kamole, dokup sobie KU dla woja oraz szamana. Zawsze możesz też wybrać się na DT i ulepszać itemy dla woja, chociaż jeżeli zależy ci na dobrym zarobku, to możesz też tym WP bić metki w M2, czasami lecą wartościowe przedmioty.

h6IduA1.png

Opublikowano

po zastanowieniu postanowilem dobic bodemu 61 lvl a bufce 42/45 starajac sie codziennie czytac KU na 61 pobije metki na sohan i kupie lepsze eq po czym pojde dobic wyzszy lvl. a w miedzyczasie bd dropil wp'kiem w m2

@UP

tak jak obiecalem otrzymujesz like'a i 5 w profilu

@EDIT

czekam na`dalsze wypowiedzi

ile czasu zajmie wbicie od 50 do 61 w V1 na szsponach z PD'kiem z IS'u?

Gdzie poza metkami na sohan dobrze zarobic na 61 lvl'u ?

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...