Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP vs DT / zarobek

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sure lvl 39 WP

Skile: Ostrze M9 / Zbroja M8

Eq: Wystarczające dobre / Fms+9 sr36 sporo defa /

Mam pytanie jak dązyc do tego by w 75lvl bez problemu dac rade w dt z buffem.

Jak pokolei dązyc do tego aby zarobic, na jakim lvl stac i zarabiac

Chce zarobic około 45 kamoli na eq i skile.

Który skil dobic do P ostrze czy zbroje który przydatniejszy do dt.?

Chodzi mi o to czy nabijac poziomy iść na inny drop chce zarobic jakoś te kamole .

Skile na G dobije bez problemu, chodzi mi o zarobek i dt.

Lub gdzie mozna dobrze zarobic między tym 39 a 75lvl.

Chce przynajmniej dobic ten 1 skil na P surą.

Mam tez woja 56lvl Aura-P / Berek-G1 / Wir-G1 / Poli-P

Czy moze nim dropic na eq dla sury?

Za pomoc i ładnie opisany post o surze daje + i like

Opublikowano

mozesz też nabić 54 bić metki na sohan lub silniejsze a w tym czasie wbić skille na P a jak wbijesz to lecisz do 75 ;P potem surką na dt latasz na mapki

Opublikowano

-Zrob sobie tak:

-Wbij surakowi 40 lvl

-Dobij ostrze i zbrojke na G

- Bojowca a potem militara

-Lec na metki na doline i tam troche podrop

-Pk. statusu dawaj w Inte i Zrecznosc ( obowiazkowo )

-W tym czasie szykuj sobie eq: Zbroja na 61 +9 kd +4 (defa, uchylenia, speeda lub uniku), tarcza na 61+9 z blokiem ciosow, kolce niebianskie lub ebony ( mozesz -ostrze bugowac i zbroje ) naszyjnik perlowy, amestyt ( 2k hp i moze byc cos na strzaly), (tez do bugowania) branzoleta z niebianek lub biale zloto( 10% do pz -obowiazkowo w niebianskiej 2k hp i 10 do pz ), buty, fenki lub kozaki ( 2k hp, 8% spowolnienie i moze byc cos na strzaly ),

-Gdy wbijesz ostrze na P i zbojke, a takze lvl 54+ lecisz do v2

-Wbijasz tam 75

- Szybki wyskok z v2 i lecisz do red lasu, dropisz rekawice :D

-I lecisz spokojnie na metki do dt ;p

Przydal by Ci sie buffek jeszcze ;p Ale to zalezy od Ciebie (buff to komfort i wygoda ^^ nie trzeba sie tak meczyc i tyle potek nie idzie ;p )

A z wojem, hym,... Wez go opitol komus na allegro i wez sobie mentala, Sam mam bodego i w 100% wolal bym mentala na wiekszym lvl

Zamien go moze lub cos innego

Jesli chcesz moge Ci wiecej podpowiedziec ;p Sam mam woja bodego 88-90 lvl szamanke 75 i sure Wp 75-78 (wlasnie dropa)

Opublikowano

Tym Bodym wbij 60 lvl i leć nim na metki na Sohan... Ew surką na 45 lvlu możesz ubijać metki na BO... Potem na 50 lvlu na Lorda Małp do trudnego lochu możesz się wybrać... Od 70 na metki w DT...

A co do skilli to najpierw ostrze, które w DT sprawuje się wyśmienicie bo od każdego mooba masz %, a każdy wie ile moobów jest w DT... ;)

Potem zbrojka na P i Strach jak najwięcej dasz radę...

Opublikowano

Woj na 56lvl daje rade na metkach 65 ale kamole wogóle mi nie dropią, moze dlatego ze niemam rękawicy.

Jak mam zarobic kamole na choc 1 skil P?

Opublikowano

Radzę rozbudowywać skille w ten sposób: Ostrze > Zbroja > Strach, reszta to już Twoja decyzcja. Spróbuj mieć je przynajmniej na g. Jak chcesz chodzić na dt na 75 lvl to przydałaby się też trutka +7/8/9 z 30 śr i opcjonalnie bon na dt. Z dodatkowm buffem powinneś dać jako-tako radę ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Istny diabel tu sie nie zgodze... Zeby miec trute z bonem na dt.... Wystarcza sr 30+ +7/8/9 z kd potwora :) Na metki bardzo dobra bron dla wp i do wybijania moobow... A dlaczego bez bonu na dt? Poniewaz moze nie chcacy dednac jakiegos moobka na pietrze z metkami i zrespi sie grupka tego dziadostwa...

Opublikowano

Zrób tak :

Wojem 56lvl idz na góre sohan i tam drop, drop i jeszcze raz drop aż uzbierasz yang.

Jeżeli ten sposób się niepodoba to Surą dobij 45lvl i w Dolinie Seungryong bij metki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...