Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft [Dedyk][Dzialki][Frakcje][Eventy][No-Premium]

Diaxower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z początku (przed atakiem z konta Matira) było zajebiście, ale oczywiście Kaszcza zaczęła podpalać wszystkim domy (chyba ona), dawać nierealne powody do banów i wyzywać innych, spamować. Ale przecież jej nic nie zrobią... Diaxower, gratuluje Ci powalonej vice-headadministratorki.

PCNBi.pngFajny powód do BANA, a za to powinien być kick.

euLNu.png

Tu nawet do niej nic nie pisałem, tylko napisałem, żeby mojemu bratu oddali działke, bo mu zabrali, widać jaki efekt, znalazła się ta co ma 60 lat i wyzywa od dzieciaków.

Fajnie się grało.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Błagam ludzie , na początku masz creative przez jakieś 10/15 minut dzieci biorą eq poty na expa ulepszają itemy napierdalają za mapą all nie da się wyjść admin rozwalił mi dom zabrał diamenty nie Polecam a Administracja poprostu śmieszna chce się śmiać i płakać , Żałosne ...

ahhahaha Kaszcza powiem tyle jesteś @@@@@ nie wieże w ciebie hahaha tak jak kolega wyżej mówił nie polecam servera ...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...