Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Na czym expić?

MrCan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

93429614692552630270.png

Ten poradnik został stworzony dla początkujących graczy. Zawiera on informacje na czym polować w lvlach 1-67

1 level- Dzikie Psy

2 level- Dzikie psy, wilki(zwykle badz glodne)

3 level-Wilki (zwykle, glodne, glodne alfa itd. Nie niebieskie i szare!!!)

4 level- po quescie od biologa dostajemy miecz+3 i mozemy chodzic na niebieskie wilki

5-10 level- lurujemy sobie niebieskie wilki oczywiscie po kilka grup z tym ze na od 7 levela mozna sobie lurowac na maxa

11-17 level- na Zaprz w 2wiosce z tym ze na 11 levelu po jednej grupce a potem coraz wiecej bierzemy

18-28 level- zdecydowanie Dzikusy w 2 wiosce

29-37 level-mozna dzikusy ale tam expi duzo ludzi wiec radzilbym(samtam expilem) pustynie. Na pustyni jest malo ludzi dobry exp. Z tym zeoczywiscie z wiekszym levelem lurujemy sobie coraz wiecej grupek

38-55 level- BO (z ang. Black Orcs- Czarne Orki) tam doskonale idzieexp. Expimy oczywiscie w pt chociaz mozna samemu ale idzie wiecej potowi mniej expa

56-67 level- Grota Pajakow na pustyni. Expimy w pt i bardzo szybkoidzie exp. Zuzywamy duzo potow ale tam leci duzo kasy i fajne itemy

03082059994152820902.jpg

Pomogłem? Jeśli tak daj plusika! Proszę o zdjęcie kilku%!

Opublikowano

1. tylko 1 kolorek, który się jeszcze źle czyta

2. było tych tutów w cholere i jeszcze troszkę + lepsza zawartośc, estetyka, przemyślane

3. Wątpię, że masz 55 lvl, gdzie piszesz odrazu gdzie expic na highter lvl'ach

4. Nic dokładniej nie opisane

5.Tylko do 67 lvl'a

6.Każdemu nowemu poleciłbym inny, a nie ten poradnik, bo to to nawet każdy inny by zauważył. Chcesz mogę Ci zrobic, też taki TuTorial jednak w moim stylu i wtedy porównamy :),

Popraw to, dodaj inne kolor, ale nie oczojebki, jakieś opisy misji (?), jakie eq by się przydało i coś w tym stylu, poprawisz, dam Ci lika

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Dalej to leci tak ;)

67-70 - Loch V2 / Red Las (zależy jakich char słaby loch, mocny las)

70-75 - Red Las (dużo/mało grupek też zależy jaki char).

75-99 - Czerwony las, a potem tylko grota wygnańców.

Opublikowano

było już ...

http://www.mpcforum.pl/topic/608828-tutnurtujace-pytanie-gdzie-expic-na-x-poziomie/

to jest nawet lepsze ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Mogles dokonczyc gdzie expic na levelu 67+...

KUR**, od razu widać ,że nabijacz. Patrz na posty użytkowników wyżej i pisze to co Oni.

Nie widzisz, kur**, napisałem czarno na białym za niego gdzie dalej expić.

Następnym razem otwórz oczy jak będziesz odpisywać.

Opublikowano

Coś mi się zdaję, że już to gdzieś widziałem hmm... Poradnik słaby, według mnie nowi gracze niczego ciekawego się nie dowiedzą.

h6IduA1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałam taki poradnik już nie raz na wielu forach metina.

Mogłeś się bardziej postarać w jego tworzeniu, ew. kopiowaniu. ._.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/608828-tutnurtujace-pytanie-gdzie-expic-na-x-poziomie/page__hl__%20gdzie%20%20expić

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...