Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na gotowcach.Nie polecam.System ulepzrania widziałem już na kilku prezentacjach w tym hamachi i w dedyku.Padnie po max 3 tygodniach

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

On ? bo podobno trzeba pobrać i wkleić do clienta Luncher ... TYLKO DAJCIE MI DOBRY LINK A NIE GÓ*NIANY W KTÓRYM NIE DA SIĘ POBRAĆ

Opublikowano

Dla mnie serwer dno !! Nie opłaca się grać, cofneli mi chara, po drugie lagi były kosmiczne. Serwer na duże NIE!

Opublikowano

Nie polecam biegałem chyba jako jeden z nielicznych w boskim hwangu a tutaj cofka i w szmaragdzie .

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Robiłeś gówna na hamachi a teraz robisz gówna na nh..

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Witam mam małe pytanko kto posiada eq wraz z kontem na METIN2 PL s9.Proszę o pisanie na mój numer gg:10070306

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Polecam!!!! A najbardziej polecam prosić GA o itemy z navi ;D

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...