Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze? ;D

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za 2 temat ale ja potrzebuje rady. Tym razem inny FMS. Oczywiście dla WP wszystko. Mam 54 lvl ale to może się szybko zmienić.

Nimfa +9 5 bon (mogę zmieniać, żeby weszło 20 nieumarłych, albo 10 nieumarłych 10 kryta), kd +4

FMS +9 Śr 38 Kd potwora +4.

Postać jest skierowana 100% exp.

Edit. A tak do wszystkiego razem wzięte, i exp i DT i metki i bossy to co? Np. na królową co będzie lepsze?

Opublikowano

dorady- istnieje takie słowo?

Co do tematu. Zostawiłbym na twoim miejscu FMS :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Co lepsze na DT będzie? Ten FMS czy ta nimfa? FMS ma większe średnie ale za to nimfa ma większe DMG i mogę wbić 20 trupy. Postać będzie do robienia DT i przechodzenia metków mordu ale później.

Edit. Po za tym z nimfą większy szpan xD

Opublikowano

Nimfa z 20% na trupy i kd potwora +4 będzie lepsza od fmsa do wybijania moobów do kowala... Do metków jednak polecam tego fmsa... ;)

Opublikowano

Tyle, że ja nie tylko będę w tym DT przechodził ale też bił bossy, metiny, expił. Zawsze chciałem nimfe ale jednak fms'a wybiore. Braki w % na DT wypełnie w innych częściach EQ. Dziękuje za odpowiedzi. Temat można zamknąć.

Opublikowano

Musisz się zdecydować co dla Ciebie ważniejsze:

FMS - exp

Nimfa - może nadać się na dt

gdybym ja miał wybrać to prędzej fmsa

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bierz fms,bedziesz miał dużo lepsze hity z konia na metkach i w moby,nimfa jest jedynie szybsza a to możesz uzupełnić potką zieloną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...