Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawko na samochód nie umiem nic ;d

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż jeszcze zostało mi 2 lata żebym mógł iśc na prawko kategoria B problem mam tak iż nie umiem jeżdzić samochodzem ;/ otóż dziś próbowałem brata jezdzić venciakiem ale coś mi nie wychodziłą nie gasł mi samochód nic nawet technicznie nie było tylko stres mnie zjada ;/

Sorka za błędy ale z telefononu pisze

Opublikowano

Poproś ojca żeby Cie pouczył :3 wszystko Ci wytłumaczy i pokaże.

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz wsiadłem żeby jechać ( około 14lat ) to mi się nogi trzęsły jak by je ktoś paralizatorem pieścił :DxD

Ale teraz to już lajcik wsiadam jadę.... nie mam z tym jakiegoś steresu czy coś.. . :P ( teraz 17lat B1 )

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

po to idziesz na kurs zeby sie tego nauczyc.

Jak moja kolezanka (blondynka) zdala za pierwszym razem teorie i praktyke to ty sie nie martw.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wsiądź z kimś do auta, jedźcie na jakieś odludzie, kilka dni, może tygodni i masz wszystko w jednym palcu, najważniejsze żeby wyczuć auto i potem jedziesz sam :)

Opublikowano

Poproś brata, ojca, albo kogoś, kto potrafi jeździć, żeby ci pokazał podstawy. Po przystąpieniu do egzaminu chyba dostajesz materiały (bodajże książka i DVD) z podstawami, zasadami itp. Nie przejmuj się, że coś nie wychodzi. Każdy jakoś zaczynał i i nawet doświadczonemu kierowcy samochód może zgasnąć na skrzyżowaniu ;)

7m9a.png

Opublikowano

po to idziesz na kurs zeby sie tego nauczyc.

Jak moja kolezanka (blondynka) zdala za pierwszym razem teorie i praktyke to ty sie nie martw.

Zgadzam się w 100% ... Mój kuzyn kompletnie nic nie potrafił. Poszedł na jazdy itp. Nie dość, że zaliczył poruszanie się po mieście, to do tego test, bez żadnego problemu za pierwszym razem.

Po prostu wystarczą chęci i wiara w siebie kolego .

9368_gold.png

Opublikowano

Boże mnie dziadek nauczył w wieku 6 lat jeździć samochodem :) Na początku jeździłem lepiej niż wielu kursantów. Jedź do lasu is ię nauczysz

Opublikowano

Boże mnie dziadek nauczył w wieku 6 lat jeździć samochodem :) Na początku jeździłem lepiej niż wielu kursantów. Jedź do lasu is ię nauczysz

Rozpędzi się i pierdolnie w drzewo h3h3h3

Tak na poważnie. Nie ucz się nic. Po to jest właśnie ten kurs, żeby się nauczyć :)

Opublikowano

No jak jest pierdolonym rozwojem i nie rozróżnia pedałów to niech nie zdaje na prawko bo na kursie zabije kilka osób. Mniej debili na drogach. Zda na prawko i będzie zajebaniał jak idiota i będzie niebezpieczny na drodze. Nie dzięki nie zdawaj na prawo

Opublikowano

Ja jak jechalem, 1 raz to dojechalem do zaułka i musiałem wycofać, cofałem jak się rozpędziłem to tyłem w słup xD xD xD

Ale teraz to bajki, tez za poltora roku bd zdawal.

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

Jaki boże? Jak miałeś 6 lat to do pedałów nie dosięgałeś.

Opublikowano

No jak jest pierdolonym rozwojem i nie rozróżnia pedałów to niech nie zdaje na prawko bo na kursie zabije kilka osób. Mniej debili na drogach. Zda na prawko i będzie zajebaniał jak idiota i będzie niebezpieczny na drodze. Nie dzięki nie zdawaj na prawo

Co ty kurwa wiesz o prawku jak Ty kurwa jeszcze "motorower" nie możesz robić. Idź kurwa dalej na rower, a nie pierdolisz

Opublikowano

Sam pierodlisz jebany kretynie. Prowadze lepiej od wielu kretynów. Renówka Meganka nie była duża i dosięgałem do pedałów a poza tym byłem dosyć wysoki. Corszawką teraz 180`tki na podwórku na ręcznym robię. Kurwa jak to taki debil że pedałów nie rozróżnia no to sory ale niech się auta nie tyka.

Opublikowano

Sam pierodlisz jebany kretynie. Prowadze lepiej od wielu kretynów. Renówka Meganka nie była duża i dosięgałem do pedałów a poza tym byłem dosyć wysoki. Corszawką teraz 180`tki na podwórku na ręcznym robię. Kurwa jak to taki debil że pedałów nie rozróżnia no to sory ale niech się auta nie tyka.

h4h4h4h4 180o na podwórku ^^ Może jakiś filmik z dowodem? Coś ci nie wierzę.

Jaki boże? Jak miałeś 6 lat to do pedałów nie dosięgałeś.

Dałby like, ale wykorzystałem all.

Opublikowano

Nic trudnego. Mam 15 lat i pojadę Ci wszędzie, najgorzej jest chyba z testami ;p.

Jak zdajesz na prawko to dostajesz iles tam godzin do wyjeżdżenia ; ). Tam instruktor Cię wszystkiego nauczy i przygotuje.

skpUo.png

Opublikowano

Masz 2 lata i już się stresujesz? Poza tym to jest kurs, a nie sam egzamin.

Btw takie pytanie: napisałeś, że nie umiesz jeździć samochodem. A uczył Cię ktoś kiedyś? Co ty chciałeś wsiąść i jechać?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem, to dziadek uczył Cię jak jeździć na ręcznym. Patologia ;O

hahahaha :mellow:

Gościu już nie pokażę się, bo ma bana na 5 dni

Opublikowano

co za problem zapamietac ze pod prawą nogą, tą najbardziej pewną masz zawsze gaz ;c

Opublikowano

aby dobrze jeździć trzeba mieć w genach :D.

pieprzysz takie pierdoły że nawet się tego nie chce czytać.. -.-

@Topic

Też próbowałem się uczyć ale ojciec był koło mnie , rozjebałem mu lusterko i tylną rure ;p , + rozjebałem troche przód (światła) ;p , ale to wszystko przez stres , lepiej się uspokój i poćwicz na otwartym terenie tam gdzie nic nie jeździ :D

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...