Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft premium

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj wieczorem zakupilem minecrafta premium ( nie giftcoda tylko premium na to konto z ktorego kupowalem ) i jak juz skonczylem zakup to dostalem order i kazali mi poczekac kilka godzin az status sie zmieni no prawie 1 dzien minal i konto nadal bez premki ktos tak kiedys mial?

Opublikowano

Jeśli kupowałeś na stronach typu "Minecraft za sms" to nie masz co liczyć na konto. Jeśli jednak kupowałeś na minecraft.net to zgłoś się do supportu.

^^

Opublikowano

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-i2512258833.html

23 zł 100% pewności jedyny minus jest taki że nie możesz sobie wybrać nicku :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@up ale on już kupił, i to na minecraft.net to po co ma kupować to badziewie które zabiorą po miesiącu?

@top Niestety nie ma supportu po polsku :( Trzeba pisać po angielsku.

^^

Opublikowano

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-i2512258833.html

23 zł 100% pewności jedyny minus jest taki że nie możesz sobie wybrać nicku :P

HAHA FAKE JAK CH*** GDZIE ZNAJDZIESZ MC ZA 22zł lol ?

• Pokaż

Kod działał pięć dni!Na maila odpowiedziano bez składu,obiecano zwrot pieniędzy-do dzisiaj nic(kod zamówiłem 8 marca) Na drugiego maila nikt nie odpowiedział NIE POLECAM

http://allegro.pl/show_user.php?uid=23247828&type=fb_all

dziwne ? za 22zl hahahah z 10 minut sie śmiałem.

zakupilem na Minecraft.Net a jest support po polsku?

suport jest po angl. Poczekaj jeszcze pare dni i dopiero zgłoś się .

Opublikowano

@up prosze cie xD kod niemoze skonczyc sie po 5 dniach ja kupilem na allegro za 25zl i jak sebuspl napisal ze niemozna wybrac nicku to blad ja dostalem gift code doddalem go na minecraft.net i dziala do dzis i nie przestanie dzialac to nie jest premium jak np. W tibii ze kupujesz na iles czasu to jest jak key do gry

@topic zglos sie do suppotu jesli slabo znasz angielski uzyj translate.google.pl suppot zrozumie napewno a wiadom. Zwrotna tez odczytasz za pomoca translate . Wedlug mnie kupno na minecraft net to glupota :0 bo kupujecie w cenie detalicznej ludzie co sprzedaja na allegro kupuja okolo 10tys keyow co wychodzi im o 8x taniej + ich marza oczywiscie ale jak kto woliwydac 80 niz 25 za to samo to spoko :P

Opublikowano

@up prosze cie xD kod niemoze skonczyc sie po 5 dniach ja kupilem na allegro za 25zl i jak sebuspl napisal ze niemozna wybrac nicku to blad ja dostalem gift code doddalem go na minecraft.net i dziala do dzis i nie przestanie dzialac to nie jest premium jak np. W tibii ze kupujesz na iles czasu to jest jak key do gry

@topic zglos sie do suppotu jesli slabo znasz angielski uzyj translate.google.pl suppot zrozumie napewno a wiadom. Zwrotna tez odczytasz za pomoca translate . Wedlug mnie kupno na minecraft net to glupota :0 bo kupujecie w cenie detalicznej ludzie co sprzedaja na allegro kupuja okolo 10tys keyow co wychodzi im o 8x taniej + ich marza oczywiscie ale jak kto woliwydac 80 niz 25 za to samo to spoko :P

Ehhh z kim ja pisze :P

Tutaj on nie sprzedaje gifcoda a już konto z premium czyli konta z nickami asfqw42er2 ale premium ;) i dlatego tak tanio

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ja kupowałem z minecraft.net również Premium na dane konto a nie Gift Code. Mi przyszło po 2-5 min jakoś, więc nie wiem co się u Ciebie dzieje. Sprawdź też skrzynkę e-mail, bo ja dostałem wiadomość z tego co pamiętam.

E9mwj60.png
Opublikowano

a ja mam pytanie bo mam zamiar kupic dzis premium i po wyslaniu pieniedzy gift coda dostaje sie od razu?

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

czyli normalnie tam kupuje na stronie to po lewej i wtedy co mam zrobic jak wysle pieniadze?

ZBIERAM PLUSY +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...