Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie-jak ulepszać?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Postanowiłem zrobić sobie archera na poli.Dzisiaj kupiłem sobie Jelona śr.44%! podnieta jest.Pytanie teraz jak go ulpeszyć żeby go nie zjarać?

1.Ile jest wart taki jelon+9 śr.44 na serwie solar?

jest +0 ja mam do dyspozycji 8kk.i 3 bodzie.Szkoda była takiego jelona zjarać,radzćie czy jakoś kombinować z bodziami czy glidyjny czy co z góry dzieki.za pomoc lajki.pzdr.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

tylko bodziami ale też dodawaj kd potwora i kryta+4 na początku i stopniowo ulepszaj tak żeby były kd +4

a to czy ci ulepszy czy spali to zależy od szczęścia

nie wiem ile wart na solarku nie gram tam

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Pierwsze co to zainwestuj w KD potwora +4 i ewentualnie śmierci ;) Gdy włożysz te kd możesz go ulepszać bo jak na razie nie ma sensu. :)

A co do ulepszania jeśli jest jeszcze bez kd to do +4 możesz robić u gildyjnego. :)

Opublikowano

@Up

Nie do +4 do +1 bo jest 100% ( kowal ma 90% ), i spada u gildyjnego co 10 czyli na +2 / 3 /4 już może zjarać, a ja bym chyba rozniósł coś jakby mi to spaliło, rób na +1 gildyjny, a później bodzie

Opublikowano

ok dzięki za pomoc,do zamknięcia.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...