Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT ! XenoxMT2 Navicat - ROZMOWA Z ANISĄ !

Gość AvalonV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dobrze że dał przynajmniej wiadomo jakie nowe przekręty są na XenoX... wiadomo że prawie każdy(nie każdy ale wiem że ponad połowa) daje itemki Navi i nie jest prawdą że tylko 2 osoby mają dostęp do navi do navi mają dostęp prawie wszyscy GM'i -,-

DR5ChPt.png

Opublikowano

i dobrze że dał przynajmniej wiadomo jakie nowe przekręty są na XenoX... wiadomo że prawie każdy(nie każdy ale wiem że ponad połowa) daje itemki Navi i nie jest prawdą że tylko 2 osoby mają dostęp do navi do navi mają dostęp prawie wszyscy GM'i -,-

Ja nikomu od początku serwera nie dałem navi. Może raz sobie na gm. I tam nie ma żadnych przekrętów, uwierz mi. Ostatnimi czasy jeszcze navi usuwałem. Potwierdzi to skrypt w załączniku.

Poza tym po co odkopywać temat z przed roku. To dzięki Anisie wywaliłem slima, a nie na odwrót. Navi to jedynie pozostałość po Arkusie i Slitcherze, których już dawno nie ma. Raves też miał panel, ale go tez już nie ma. Teraz nie ma żadnego gm oprócz [sGM]Xemis, który nie ma nawet wszystkich komend.

Dla dowodu, że na serwie nie ma navi, wstawiam tu mój skrypt na usuwanie navi:

Dla tych co chcą wgrać mój skrypt:

1. Wypakuj archiwum rar
  2. W pliku navi.sql wpisz swoją nazwę bazy w 2 linijce
  3. Plik navi.sql dodaj do np /home/server/
  4. W konsoli serwera wpisz cd /home/server/
  5. Następnie wpisz /usr/local/bin/mysql -unazwa_uzytkownika -phaslo >> navi.sql

Teraz tylko czekaj, aż skrypt się wykona. Oczywiście działa tylko na wyłączonym serwerze. Na włączonym nie usunie całego navi, bo ktoś może być zalogowany. Jeśli chcecie wiedzieć, co oznacza co w skrypcie to przeczytajcie komentarze zaczynające się od //.

navi.rar

Opublikowano

Super , że pokazałeś te ss i uświadomiłeś graczom xenoxa i innym graczom jakie naprawdę jest team xenoxa.

Mnie denerwuje to ze dodali to eq 180 + i kd ... Dobrze było kiedy było eq max 180 i kd +0 .

A nie jak teraz 15 lv , pokonuje 250 lvl ... mam nawet to chyba nagrane na frapsie.

A 250 z eq na 250 .w. bo widzialam tą oczojebną zbr.

Opublikowano

Rozmawiałam przed chwilą z Anisą. Ona uważa, że te wiadomości są wyssane z palca i razem z kolegą uknuliście ten spisek. Ponadto ona zaprzecza temu, że kiedykolwiek byliście przyjaciółmi, tylko znajomymi. Ponadto te przedmioty z NAVI mogłeś mieć od dawnych czasów kiedy jeszcze byłeś GM i miałeś do nich dostęp. Powiedziała też, ze nie opłacałoby się jej sprzedawać rzeczy z NAVI, bo by dostałą za nie grosze, a jeśli uważasz inaczej to masz jej pokazać dowód, kwotę. PONADTO założyłeś ten wątek z zazdrości, że nie jesteś już w Teamie oraz, aby zareklamować swój serwer (według niej celowo zmieniłeś nick na Avalon). W sumie nie wiem co mam o tym myśleć, znam dobrze Anise i wiem jaka jest podła, ale w sprawie tych dowodów to mam wątpliwości.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Baa ,a tak w ogole to ja chce pvp z daro na tym servie :>

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Gość koxxxik12
Opublikowano

Okazała się cała prawda o XenoxMT2 i tyle. Jak ktoś chce grać na serwerach xenoxa to tylko na serwerze ExtremeS2.

Opublikowano

Wszystko wyglądało tak, że byliśmy przyjaciółmi... w sumie oddanymi sobie jak najlepsi kumple. Niby tylko przez internet, ale zrobiłbym dla niej wszystko, ona dla mnie też. Pewnego dnia chciała zrobić ze mną serwer, ale nie było tylu środków, dlatego założyliśmy stronę ze sprzedażą. Napisała Pawłowi i Detro, aby mnie wywalił z teamu, aby było łatwiej dostać dostępy do bazy i sprzedawać (oni myśleli, że po prostu mnie nie lubi i chce z nimi zostać). Kiedy już to zrobiła, nazywała Pawemola 13 letnim dzieckiem, co możecie wywnioskować na dwóch screenach. Kiedy strona ruszyła, ona zgarnęła kilka tysięcy PLN, a o mnie zapomniała. Taka była z niej przyjaciółka... potem udawała, że nie wie o co chodzi, że mnie nie zna. Teraz Detronix widzisz kogo broniłeś, co ta osoba robiła i robi, a mnie wyzywałeś, że kłamię. Masz tutaj dowody, dziękuję, że mi wtedy zniszczyliście wszystko, bo dla Xenoxa starałem się jak tylko mogłem. Pa. ~daro.

Każda osoba sprzeda kumpla dla kasy. Widzisz, zauważyła, że lepiej wszystko dla siebie. Pomyślała na krótką metę. A co byłoby gdyby odpaliła Ci jakieś 50% z tego? Przyszłość by się potoczyła inaczej, i wątpię, żeby te "plany" nie wypaliły. Ale takie są te rude suki.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dobrze dzieci, to nie wina Anisy tylko GM Slim ... a AvalonV2 to niech sie zajmie swoim serwerem lepiej.Poza tym navi jest wywalane codziennie przez skrypt wiem z pewnego zrodla.

Opublikowano

W tym temacie zawarte są poufne dane takie jak numery GG, rozmowy prywatne itd. bez zgody drugiej osoby.

Zgodnie z Regulaminami Twoje działanie jest niedozwolone.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...