Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Symulator Farmy 2011 -Grafika

BLUE016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam Symulator Farmy 2011. Kiedy chce zainstalować gre wyskakuje mi błąd: ,,ERROR: Could not init 3D System Shader Model 2.0 is required. Byłem w sklepie komputerowym pytać się o to i mi powiedzieli ze mam starą grafikę i koszt wymienienia żeby chodziło dość płynnie 350-450 zł.Pomóżcie bo nie za bardzo mi się usmiecha ładować tyle kasy dla jednej gry.

System operacyjny:Microsoft Win XP HOME EDITION

Model systemu: G31M-ES2C

BIOS: Award Modular BIOS v6.00pg

Proceor: INTEL? CELERON?CPU

Karta graficzna: G33/G31Express Chipset Family

PAMIĘĆ: 2038 MB RAM

Wymagania gry:

Pentium IV 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 1 GB HDD, Windows XP/Vista/7

Opublikowano

Niestety nic nie zrobisz, karta za stara i tyle. Przy zakupie innej karty musisz patrzeć czy będzie pasować do zasilacza :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

A moglibyście mi jakaś poszukać na Allegro albo coś?taka do 150 zł żeby dobrze smigała grai nie cieło.

Nie za badzo znam sie na kompach dlatego pytam was

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...