Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendsMT2 [No-hamachi] [PL]

NOVIRAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem prace na serwerze, Administracja ma po 12 lat, Gracze wyzywają ludzi ( po 10 lat) admin pożycza kasę na serwerze oraz daje po 100 leveli za ox.

Serwer ciągle dossowany, oraz włamy. Nie polecam, team chciał mnie wykorzystać. Złodzieje

Proszę o zamknięcie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Coś więcej może ? Jakiś opis nowości? Nowe mapki? cokolwiek?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Po co wspominać przeszłość ? Ja się zająłem serwerem, oraz jego reklamowaniem. Co do off to są ddos, ale fierewall blokuje. Serwer za chwile powinien działać. Gotowce, Tak to prawda - ale już pracujemy nad ulepszeniami do serwera. Owszem 24/h

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Nie polecam, HA ma 13 lat za oxa daje co kto chce ( ostatnio dał trute 40 um z 30 ludem ) ogóle wali błędy ortograficzne w każdym wyrazie.Server ma pełno bugów, a do tego koszmarne lagi..

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Nie polecam, HA ma 13 lat za oxa daje co kto chce ( ostatnio dał trute 40 um z 30 ludem ) ogóle wali błędy ortograficzne w każdym wyrazie.Server ma pełno bugów, a do tego koszmarne lagi..

Za oxa daje kto co chce ? 1 raz slysze daje lv lub eq a to że nie wygrałeś to nie jego wina. A przy okazji dal trute 30 um z 20 ludem ...

ravia4.gif

Opublikowano

Za oxa daje kto co chce ? 1 raz slysze daje lv lub eq a to że nie wygrałeś to nie jego wina. A przy okazji dal trute 30 um z 20 ludem ...

PO TYM NIE ZAGRAM NA PEWNO.

1/10 , pozdrawiam.

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

Tak donald, klient aktualnie jest wgrywany na inny host bo tamten jest tak gówniany że japierdole. Spokojnie za 1h albo wcześniej powinno działać.

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Rejestracja działa, jeżeli tobie z dziwnych przyczyń nie działa to po prostu napisz mi na pw a ja zrobię Ci konto.

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Tak zwalonego sestemu ulepszen jeszcze niewidzialem . Widac admini kompletnie nieogarniaja . Ech po raz ktory ja juz widze takie same npc . Male pytanko do adminow , dlaczego ludzie maja tu grac ? Jest tu cos nowego? (Watpie)

sygn1.png
Opublikowano

Darmowy hosting / administracja po 12 lat

I do tego serwer pewnie na podstawie ,,Ojciec się nie zorientuje i postawie serwer na routerze ''

Opublikowano

armowy hosting / administracja po 12 lat I do tego serwer pewnie na podstawie ,,Ojciec się nie zorientuje i postawie serwer na routerze '' 

Racja, na serwerze graja dzieci do lat 12. Jestem tam najstarszy z 10 osób ;_;

Clienta pobrać się nie da =_= 

Pisalem ze własnie jest to naprawiane ; <

1343817120-U262310.png
Opublikowano

armowy hosting / administracja po 12 lat I do tego serwer pewnie na podstawie ,,Ojciec się nie zorientuje i postawie serwer na routerze ''

Racja, na serwerze graja dzieci do lat 12. Jestem tam najstarszy z 10 osób ;_;

Haha do lat 12 a ty niby ile masz 18???

ravia4.gif

Opublikowano

Skończyłem prace na serwerze, Administracja ma po 12 lat, Gracze wyzywają ludzi ( po 10 lat) admin pożycza kasę na serwerze oraz daje po 100 leveli za ox.

Serwer ciągle dossowany, oraz włamy. Nie polecam, team chciał mnie wykorzystać. Złodzieje

1343817120-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...