Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spolszczenie][1.0] WorldGuard wiadomości typu You don't have..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vance14.png

Siemka. Nie mam już nic na kompie robić więc zabrałem się za spolszczanie pluginów. Pierwszym pluginem, który będę chciał spolszczyć

jako pierwszy na forum będzie WorldGuard. Spolszczyłem w nim m.in: You don't have permission for this area, You don't have permission..

i te inne np. wagoniki, impreza itd. Spolszczyłem też pare innych rzeczy, ale nie wszystko, ale na pewno spolszcze. Na razie tylko tyle

spolszczyłem, bo chcę zobaczyć, czy warto dalej spolszczać na forum i czy Wam się to spodoba :D Prosiłbym w komentarzach o wypowiedź

na temat pluginów i liczyłbym na lajka za prace :) Plugin został przetestowany po spolszczaniu na craftbukkicie 1.3.1-R0.1

Oprócz widocznej w grze polskich komunikatów, dodałem też polskie znaki specjalne

;)

Downloady:

Wersja 1.1:

http://www.speedysha.../WorldGuard.jar

Jak ktoś chce sprawdzić to łapcie skan:

Wersja 1.1:

https://www.virustot...sis/1344151413/

ChangeLog:

v1.0 - Spolszczenie wiadomości typu You don't have..., wydanie pierwszej wersji
v1.1 - Aktualizacja błędu, który powodował nie działanie komend, chociaż plugin był widoczny

DAJ LIKE JAK TO LUBISZ!!!

Opublikowano

To jest pro MOJ SERV JEST TERA PRO TO JEST PRO! ROB AKTUALIZACJE I WSTAWIAJ PLUGINY!

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Haha, największa głupota jaką widziałem na MPC dotychczas. Przecież, każdy, nawet największy debil, potrafi sam spolszczyć ten plugin. :D

No, ale dobra, niech Ci będzie, leci ten +. :]

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Chłopak zmienił jedną linijke czatu na polską. Co umiałby zrobić 4klasista.

I teraz zwija lajki :]

Ale chociaż grafika z painta jest :]

Opublikowano

Myślałem już, że uratujesz mnie z problemem z WorldGuard, a tu kicha. Usunąłem swojego nie działającego worldguard'a, jednak Twój plik jar coś nie chce się otworzyć / wczytać na moim serwerze, przez co nie tworzy się folder z pluginem... :(

Opublikowano

Czego wy to tak oceniacie, jak ja dopiero zaczynam z tym zabawe? Jak zwykle muszą być minusy i usunięcie tematu za stworzenie w 2 dni programu do spolszczania plików .class oraz również pare h na spolszczanie, bo mój program jeszcze ulepszam? Z pewnością sami byście nie napisali programu do spolszczania .class z dodatkiem polskich znaków. To po co ja poświęcam pare h, żeby otrzymać słuszne u Was komentarze typu: Nie przydatne, kosz i warn; LoL ? Jak tak to chrzanię to, chciałem tutaj też wstawić CAŁEGO craftbukkita ze wszystkimi spolszczonymi classami (nie tylko wiadomości w grze), a otrzymuję za pare h pracy minusy i komentarze, gdy mogłem sobie na dwór wyjść i to CHRZANIĆ i po prostu mieć Was w du**e <zdenerwowany>

Opublikowano

Po co coś takiego? Też world downloader'a kiedyś polszczył a tam pisało tylko "Stop download" "Start download" ...Do kosza z tym tematem nie wiem po co on..

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

W tym downloaderem to ja spolszczałem jakimś programem, być może z 3 linijki. Ale mnie to denerwuje, gdy coś robie pare h i to własnym programem, i potem mam jakieś komentarze, żeby usunąc.. Program robiłem z 2 dni, żeby zacząć te spolszczanie na forum..

Opublikowano

Jeśli ktoś robi indywidualnie serwer to najprawdopodobniej tego nie użyje, jest możliwość wrzucenia do niego kodu, który mógłby wysyłać informacje do twojego serwera. Wszystkie logi, hasła itp. itd. :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

No na razie to słuszne komentarze bo jak by ktoś chciał to by sobie sam zrobić bo to pare minut a nie h...

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

To jest pro MOJ SERV JEST TERA PRO TO JEST PRO! ROB AKTUALIZACJE I WSTAWIAJ PLUGINY!

a sam nie umiesz zrobić ? Tylko piszesz do kogos zeby Ci zrobił?.... -,-

Opublikowano

Nie wiem czemu takie negatywne komentarze, jest taka grupka ,,leniuchy" którym się to przyda ponieważ z pewnością sami nie chcą tego robić. Moim zdaniem im spolszczeń tym lepiej nawet tych małych, może dużo tego tutaj nie ma nie mniej jednak chłopak się postarał.

Leci like.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...