Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zdobyć rubina,stalke+0 na hammermt2?

matrix3919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam taki malutenki problem gram w hammermt2 i sie super bawie rozwalam prawie całe m1 lecz to jest ok ale mam dość ze jakiś mod przydzie i mie dednie (on) z eq +0 moze ktoś mi pomuc ewentualnie napisac na pw zebym podal mu skype prosze abyście napisali mi jak zrobic np. rubina dla sury +0 lub inne zeczy dla sury bootki itp.. Myslę ze duzo graczy gra oraz szuka tematów jak zrobic rubina +0 albo stal +0 ten temat moze być bardzo pomocny prosze o pomoc bardzo tego potrzebóję ;<.Mój nick w grze ; Saladyneek

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

dobra słuchajcie to nie działa jak mówią dani userzy np. Mówią ze to sie moduje ale kurde jak proszę o odpowiedz ( nie stoi npc i nie wpisuje sie id przedmiotu to nie helixmt2).

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Teraz taką zbroje u nich w itemshopie się kupuje. Ona jest pro , chyba za jakieś około 20 zł , nie jestem pewien.

dobrze mówisz na stronie jest nawet cennik mozna kupic ze sie ma 30k statusy kazdy albo pro zbrojke za 5 euro bodajże

Opublikowano

O ile pamiętam , kuzyn mi mówił że jak chciał wbić 255 lv to poszedł do atla v2 na ziny , bił moby i mu zbrojki lecialy +3-+4 , Nie wiem czy to jeszcze działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...